Αλόνσο: «Κάναμε ένα καλό ματς, δεν θα μιλήσω τώρα για τον Άγιαξ»

Ντιέγκο Αλόνσο

i

©intime

Αλόνσο: «Κάναμε ένα καλό ματς, δεν θα μιλήσω τώρα για τον Άγιαξ»

Sportal newsroom 23:26 - 01.08.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ήταν ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών του στο παιχνίδι με την Μπότεφ, ενώ αρνήθηκε να μιλήσει για το επόμενο ματς με τον Άγιαξ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός στη Βουλγαρία, επικρατώντας με 4-0 της Μπότεφ. Κάπως έτσι σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου ματς οι Πράσινοι πέρασαν στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, εκεί που θα συναντήσουν τον Άγιαξ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουρουγουανός:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν βασικό να ξεκινήσουμε δυνατά για να μην δώσουμε τη δυνατότητα αντίδρασης στην Μπότεφ. Είμαι χαρούμενος με το σκορ και την εμφάνιση.

Δε θα πω ότι ήταν εύκολο αλλά εμείς κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, αντιδράσαμε καλά στην πίεση και βρήκαμε τους χώρους να παίξουμε όπως θέλαμε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Δε θα μιλήσω για τον Άγιαξ, θέλουμε να χαρούμε τη νίκη μας και μετά να κοιτάξουμε τον Άγιαξ».