Οργισμένος με τον Ζίμπερτ ο Αλόνσο: «Ο διαιτητής σταματούσε μία ομάδα που ήθελε να παίξει - Είχαμε καλύτερες στιγμές από τον αντίπαλο»

Ο Ντιέγκο

Οργισμένος με τον Ζίμπερτ ο Αλόνσο: «Ο διαιτητής σταματούσε μία ομάδα που ήθελε να παίξει - Είχαμε καλύτερες στιγμές από τον αντίπαλο»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:37 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:55 - 06.10.2024

Στον διαιτητή αλλά και την επίδοση των παικτών του στάθηκε ο Ντιέγκο Αλόνσο, μιλώντας μετά το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Από έναν πόντο πήραν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να σκοράρουν και να μένουν στο 0-0. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Ντιέγκο Αλόνσο τόνισε πως η ομάδα του είχε μεγαλύτερες στιγμές από τους «ερυθρόλευκους», ενώ παράλληλα τόνισε πως ο διαιτητής δεν άφησε να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλόνσο:

Για τον λόγο που δεν πήρε τη νίκη ο Παναθηναϊκός: «Αναμφίβολα είχαμε καλύτερες στιγμές από τον αντίπαλο. Δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες μας. Δώσαμε μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου έκανε εντύπωση ο διαιτητής που σταματούσε μία ομάδα που ήθελε να παίξει. Συνέχεια σταματούσε τον αγώνα». 

Τρία ντέρμπι, μηδέν γκολ ο Παναθηναϊκός - Σε οριακό σημείο ο Αλόνσο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:35 - 06.10.2024

Τρία ντέρμπι, μηδέν γκολ ο Παναθηναϊκός - Σε οριακό σημείο ο Αλόνσο

Ο Παναθηναϊκός μετά την Τούμπα και τη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν σκόραρε ούτε απέναντι στον Ολυμπιακό και έμεινε στο μείον εφτά. Οριακή πλέον η κατάσταση για τον Ντιέγκο Αλόνσο, που έχει την ευθύνη.

Για το τι του άρεσε στο ματς: «Νομίζω είχαμε καλές στιγμές. Η ομάδα ήταν πρωταγωνίστρια. Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα. Βέβαια, η έξοδος του Φώτη στοίχισε στην ομάδα. Όμως ο σύλλογος έκανε μεγάλη προσπάθεια και σε κάθε στιγμή ήθελε να νικήσει το παιχνίδι».

Μεντιλίμπαρ: «Περίμενα περισσότερα πράγματα»

Ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες του στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου εν τέλει έμεινε στο 0-0 εναντίον του Παναθηναϊκού. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα τόνισε πως το «τριφύλλι» ήταν σε καλύτερη μέρα από την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

Για το ντέρμπι: «Νομίζω πως είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από το ματς. Στο πρώτο μέρος ήταν κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός και στο δεύτερο είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες. Περίμενα περισσότερα πράγματα»

Για το τι πήγε λάθος: «Δεν υπάρχει εξήγηση. Δεν ήμασταν σε καλή μέρα στο πρώτο ημίχρονο, εκείνοι ήταν σε καλύτερη από εμάς».