Αλόνσο: «Το ποδόσφαιρο δεν ήταν δίκαιο μαζί μας σήμερα»
i

© Intime

Αλόνσο: «Το ποδόσφαιρο δεν ήταν δίκαιο μαζί μας σήμερα»

Sportal newsroom 00:55 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 00:56 - 16.08.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έδειξε σίγουρος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να φτάσει έστω στους ομίλους του Conference League.

Ο Παναθηναϊκός έκανε υπερπροσπάθεια στο Άμστερνταμ, ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα (0-1), όμως στο «θρίλερ» των πέναλτι αποδείχτηκε πιο άστοχος και πλέον θα συνεχίσει στο Conference League.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Ντιέγκο Αλόνσο κλήθηκε να μιλήσει για την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Αναμφισβήτητα ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, αναμφίβολα αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το ποδόσφαιρο δεν ήταν δίκαιο μαζί μας σήμερα και μας χρωστάει. Γι αυτό θα συνεχίσουμε να πολεμάμε για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Για μας αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής, η νοοτροπία είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, μετά θα κοιτάξουμε τα ματς με τη Λανς.

Κρατάω την προσωπικότητα που βγάζει η ομάδα, στο γήπεδο του Άγιαξ απέναντι σε μια τέτοια ομάδα δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι αξίζουμε. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα για να βελτιωθούν και να πάμε καλύτερα. Είμαι όμως πολύ περήφανος για το παιχνίδι που έκαναν οι παίκτες μου, έβγαλαν καρδιά, προσωπικότητα και νοοτροπία νικητή».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!