Αλόνσο: «Όλοι οι παίκτες μπορούν να κάνουν λάθος, το ίδιο και ο Βιλένα»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο

i

© Intime

Αλόνσο: «Όλοι οι παίκτες μπορούν να κάνουν λάθος, το ίδιο και ο Βιλένα»

Sportal newsroom 00:02 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:05 - 26.07.2024

Στο λάθος του Βιλένα στάθηκε ο Ντιέγκο Αλόνσο, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου μετά το Παναθηναϊκός - Μπότεφ Πλόβντιβ.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μπότεφ Πλόβντιβ με 2-1 στο ΟΑΚΑ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό του Europa League. Το μοναδικό γκολ των Βούλγαρων ήρθε από λάθος του Τόνι Βιλένα, ο οποίος και αποδοκιμάστηκε στην αλλαγή του. Μιλώντας για το σκηνικό, ο Ντιέγκο Αλόνσο υπερασπίστηκε τον παίκτη του, λέγοντας πως όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλόνσο:

Για το παιχνίδι: «Η ομάδα για 70 λεπτά έπαιξε κυρίαρχο ποδόσφαιρο. Σε εκείνο το σημείο μέτρησαν δύο παράγοντες. Η μείωση του γκολ και το γεγονός ότι η Μπότεφ έδινε το τέταρτο επίσημο ματς και ήταν πιο δυνατή στο τέλος»

Βαθμολογία UEFA: «Πέταξαν» βαθμούς Σκωτία και Αυστρία δίνοντας ευκαιρία στην Ελλάδα ακόμα και για τη 13η θέση
EUROPA LEAGUE

23:41 - 25.07.2024

Βαθμολογία UEFA: «Πέταξαν» βαθμούς Σκωτία και Αυστρία δίνοντας ευκαιρία στην Ελλάδα ακόμα και για τη 13η θέση

Ευνοϊκά ήρθαν τα πράγματα για την Ελλάδα όσον αφορά τη βαθμολογία της UEFA, αφού Σκωτία και Αυστρία «πέταξαν» βαθμούς στα προκριματικά της Πέμπτης (25/7)

Για τις αποδοκιμασίες στον Βιλένα και τις αντεπιθέσεις που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός στο τέλος: «Όσον αφορά ο Βιλένα όλοι μπορούν να κάνουν λάθος. Τι σημαντικό είναι ένας παίκτης να συνεχίσει κι αυτός είχε το θάρρος. Στο τέλος υποφέραμε κι όταν μια ομάδα έχει άγχος συμβαίνει αυτό»

Για την υπόθεση πρόκρισης: «Είχαμε ευκαιρία για μεγαλύτερη διαφορά στο σκορ αλλά δεν μπορούμε να κλάψουμε. Πάνε να υπερασπιστούμε τη νίκη μας. Μπορείς να νικήσεις με άσχημη εικόνα αλλά όταν παίζεις καλά έχεις περισσότερες πιθανότητες να νικήσεις. Είναι σημαντικό που πήραμε τη νίκη και στη διάρκεια της σεζόν να έχουμε αυτοπεποίθηση. Να συνεχίσουμε με αυτοπεποίθηση».

Για τον Τετέ και τι περιμένει από τον παίκτη: «Δεν συνηθίζω να μιλάω ξεχωριστά για παίκτες αλλά δίνει όρεξη αυτή η μεταγραφή. Δούλεψε σκληρά για φέρει ο σύλλογος τον Τετέ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να φέρουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν»