Ο Αλόνσο πήγε στα αποδυτήρια αντί για το flash interview για να μιλήσει στους παίκτες του

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Ο Αλόνσο πήγε στα αποδυτήρια αντί για το flash interview για να μιλήσει στους παίκτες του

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:02 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:06 - 30.09.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν εμφανίστηκε στο flash interview μετά το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, αφού αμέσως μετά το ματς πήγε στα αποδυτήρια για να μιλήσει στους παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με άδεια τα χέρια από την «OPAP Arena», αφού η ΑΕΚ τον νίκησε με σκορ 2-0, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Το «τριφύλλι» έμεινε ακόμα πιο πίσω στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, λίγα 24ωρα πριν το παιχνίδι με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για την πρεμιέρα του Conference League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ματίας Αλμέιδα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV, λέγοντας μεταξύ άλλων πως... δεν είναι μοντέλο. Ωστόσο, ο ομόλογός του, Ντιέγκο Αλένσο, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο flash interview του συνδρομητικού καναλιού. Ο προπονητής των «πράσινων» πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια, προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του.

Παρόλα αυτά, μετά από αρκετή ώρα, ο Ντιέγκο Αλόνσο τελικά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV. Σε αυτές τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι κάτι που τον θυμώνει, ενώ παράλληλα στάθηκε και στις διαφορές των δύο ημιχρόνων του ντέρμπι.

«Το αποτέλεσμα με θυμώνει. Θέλαμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όμως στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ήμασταν περίπου αυτό που θέλαμε να είμαστε. Αξίζαμε περισσότερα στο β' μέρος, εν αντιθέσει με το πρώτο», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Ουρουγουανός και εν συνεχεία στάθηκε στο β' μέρος, λέγοντας πως: «Είχαμε τη θέληση, αλλά δεν ήμασταν συμπαγής. Για αυτό δεν ήρθε και το επιθυμητό αποτέλεσμα».