Αλόνσο στα αποδυτήρια: «Και τώρα Πρωτάθλημα»

Αλόνσο στα αποδυτήρια: «Και τώρα Πρωτάθλημα»

Λάμπρος Γκαραγκάνης 10:58 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:08 - 30.08.2024

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν προπονητής και παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση επί της Λανς. Η ατάκα του Ουρουγουανού στα αποδυτήρια, που δείχνει τον στόχο...

Κόσμος και ομάδα μία γροθιά... Ο Παναθηναϊκός, με αυτή τη συνταγή επιτυχίας, γονάτισε τη Λανς στο ΟΑΚΑ και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στη League Phase του Conference League. Το κλίμα στα αποδυτήρια, εύλογα, ήταν πανηγυρικό. Ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι παίκτες του Τριφυλλιού το χάρηκαν με την ψυχή τους. Πανηγύρισαν την πρόκριση, μετά από έξι καλοκαιρινούς αγώνες σε Europa League και Conference League.

Ο Ουρουγουανός προπονητής, μιλώντας στα αποδυτήρια στους παίκτες του, μοίρασε συγχαρητήρια. Βλέποντας και τον δικό του κόπο, αυτό το καλοκαίρι, να δικαιώνεται. Με τον πρώτο στόχο, την είσοδο σε League Phase, να επιτυγχάνεται. Η συνέχεια, όμως, είναι απαιτητική, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με την Athens Καλλιθέα στη Λεωφόρο. Στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, όπου θα αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή ως φιλοξενούμενος...

Ο Αλόνσο έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα... «Και τώρα το Πρωτάθλημα», ήταν η ατάκα του στα αποδυτήρια. Η νίκη στο επόμενο παιχνίδι κρίνεται επιβεβλημένη, ώστε ο Παναθηναϊκός να πάει στη διακοπή, λόγω Εθνικών ομάδων, με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Η αναγκαιότητα για νίκη στο επόμενο ματς, ωστόσο, δείχνει και τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού στη συνέχεια της σεζόν. Μαζί με την πορεία στο Conference League, οι εγχώριοι τίτλοι αποτελούν, επίσης, μέγιστη προτεραιότητα.

Ο Κυπελλούχος Ελλάδας θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα στον θεσμό, αλλά, κυρίως, να επιστρέψει στον μεγάλο τίτλο στην Ελλάδα, που είναι αυτός του Πρωταθλητή. Με την ατάκα αυτή, ο Ντιέγκο Αλόνσο οριοθέτησε και τις προτεραιότητες. Τέτοια είναι η επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας. Για αυτό και από το βράδυ της Πέμπτης, ουσιαστικά, οι πανηγυρισμοί κόπασαν και ο οργανισμός θα αφοσιωθεί στο παιχνίδι με την Athens Καλλιθέα.

21:29 - 29.08.2024

Σωτήρας ο Ντραγκόφσκι έπιασε το πέναλτι του Σοτοκά

Η Λανς κέρδισε πέναλτι όμως ο Ντραγκόφσκι απέκρουσε το πέναλτι του Σοτοκά και κράτησε το μηδέν για τον Παναθηναϊκό.

Με ηρεμία, πλέον, στα ενδότερα, μετά την πρόκριση, δεδομένα με αλλαγές στην 11άδα μετά την υπερπροσπάθεια κόντρα στη Λανς. Αλλά και με απόλυτο στόχο τούς 6 βαθμούς, μετά τη συμπλήρωση 3 αγωνιστικών. Ώστε να καλυφθεί, όσο γίνεται, η γκέλα με τον Αστέρα AKTOR στην πρεμιέρα.