Αλόνσο: «Θα βελτιωθούμε με όσους επιστρέψουν»

Ντιέγκο Αλόνσο

i

Intime

Αλόνσο: «Θα βελτιωθούμε με όσους επιστρέψουν»

Γιώργος Σακελλαρίου 21:33 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 06.07.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο αναγνώρισε πως ο Παναθηναϊκός ήταν κακός απέναντι στη Μπράουνσβαϊκ, όμως δήλωσε βέβαιος πως με την ενσωμάτωση των παικτών που λείπουν η εικόνα θα αλλάξει.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν κρύφτηκε για την κακή απόδοση του Παναθηναϊκού και την ήττα με 1-0 απέναντι στη Μπράουνσβαϊκ. Ο Ουρουγουανός αναγνώρισε πως η ομάδα του δεν ήταν καλή, όμως τόνισε πως σε αυτό το τάιμινγκ οι μεταπτώσεις είναι φυσιολογικές.

Επίσης, ο Αλόνσο δήλωσε βέβαιος πως το Τριφύλλι θα μεταμορφωθεί προς το καλύτερο, με τη σταδιακή επιστροφή των παικτών που λείπουν. Τόσο των τραυματιών και των ανέτοιμων, όσο και των διεθνών που έχουν άδεια μετά το Euro 2024.

Πάντως, ο Αλόνσο αναφέρθηκε και στους «πράσινους» που πέρυσι δεν έπαιζαν πολύ και είχαν τη δυνατότητα να του αλλάξουν γνώμη στην Αυστρία. Το αν τα κατάφεραν ή όχι, θα φανεί από τις επόμενες αποφάσεις του τεχνικού ηγέτη των «πράσινων».

Αναλυτικά η δήλωση του Αλόνσο μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Παλέψαμε αλλά δεν ήμασταν όσο ενεργητικοί θα θέλαμε. Έχουμε τις επόμενες εβδομάδες να δουλέψουμε. Μας έλειψαν 8-9 παίκτες και όταν επιστρέψουν θα βελτιωθούμε. 

Καθαρίζεται ταχύτατα το οικόπεδο στο Βοτανικό, αναθεωρείται η οικοδομική άδεια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:15 - 06.07.2024

Καθαρίζεται ταχύτατα το οικόπεδο στο Βοτανικό, αναθεωρείται η οικοδομική άδεια

Η κοινοπραξία έχει στην κυριολεξία επισπεύσει τις εργασίες στο οικόπεδο της Διπλής Ανάπλασης στο Βοτανικό και σύντομα θα αρχίσει η θεμελίωση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα είμαι πολύ ικανοποιημένος με την δουλειά που κάναμε στη προετοιμασία. Οι παίκτες δούλεψαν πολύ σκληρά. Αυτά τα παιχνίδια είναι κομμάτι του δρόμου. Δώσαμε ευκαιρία σε παίκτες που συνήθως δεν παίζουν και πιστεύω πως θα δούμε θετικά πράγματα στο μέλλον. 

Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά. Είχαμε εννιά παίκτες έξω. Οι παίκτες στο Euro, όσοι τέθηκαν εκτός εδώ, ο Ιωαννιδης. Θα βελτιωθούμε με αυτούς και θα είμαστε καλύτεροι».