Αλόνσο: «Χαρούμενος που θα είμαι μέρος ενός Κλάσικο»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο.

i

©intime

Αλόνσο: «Χαρούμενος που θα είμαι μέρος ενός Κλάσικο»

Sportal newsroom 21:58 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:04 - 05.10.2024

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την παρουσία του ίδιου και τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του για να φτάσουν στο αποτέλεσμα.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού δήλωσε χαρούμενος για τη δική του παρουσία στην τεχνική ηγεσία των Πράσινων, σε ένα ντέρμπι επιπέδου Κλάσικο με τους «ερυθρόλευκους». Επίσης, μίλησε για τα χαρακτηριστικά που θα κρίνουν τον αγώνα του ΟΑΚΑ, τονίζοντας τη γενικότερη νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του και τη συμμετοχικότητα.

Η αποστολή του Αλόνσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:58 - 05.10.2024

Η αποστολή του Αλόνσο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Ουρουγουανός προπονητής πήρε 24 παίκτες για το ματς της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, στο ΟΑΚΑ, κόντρα στους Πειραιώτες. Εκτός έμεινε ξανά ο Γιώργος Βαγιαννίδης, όπως και ο Μάγκνουσον. Μπήκε στην προεπιλογή ο Νίκας.

Αναλυτικά η κύρια τοποθέτηση του Ντιέγκο Αλόνσο στην εκπομπή «Sportshow» της Cosmote TV, στο pre game για το μεγάλο ντέρμπι της Stoiximan Super League:

«Αναμφίβολα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, για το Πρωτάθλημα και πάνω από όλα γιατί είναι ένα Κλάσικο, είναι ένα ντέρμπι. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως μπορώ να είμαι μέρος ενός τέτοιους σημαντικού ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ενός Κλάσικο, ενός ντέρμπι. Όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως, το συγκεκριμένο ματς είναι σπουδαίο. Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή. Όπως ξέρετε υπάρχουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι παίκτες των Κλάσικο, όπως και ομάδες αντίστοιχα. Το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτά τα ματς είναι η νοοτροπία.

Θα έλεγα πως είναι σημαντική η θέληση, η όρεξη. Είναι σημαντικό να το θες, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Και η ποιότητα, αλλά και το πλάνο, παίζουν ξεχωριστό ρόλο. Αυτό που χρειάζεται είναι η συμμετοχικότητα και όπως είπα και πριν η νοοτροπία».