Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Όμρι Άλτμαν, ανακοινώθηκε από τον Βόλο

Άλτμαν

i

© Volos FC

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Όμρι Άλτμαν, ανακοινώθηκε από τον Βόλο

Sportal newsroom 20:25 - 02.08.2024

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Όμρι Άλτμαν, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Βόλου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Όμρι Άλτμαν, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Βόλου. Η ομάδα της Μαγνησίας μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησε την απόκτηση του 30χρονου Ισραηλινού επιθετικού, με τη μορφή δανεισμού από τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Ισραηλινού επιθετικού Omri Altman, με την μορφή δανεισμού από την Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ο Omri Altman αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και ενσωματώθηκε άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα.

O Omri Altman τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 24 συμμετοχές στο Ισραήλ με τη Χάποελ Τελ Αβίβ έχοντας σημειώσει επτά τέρματα.

Ο Omri Altman την περίοδο 2017-19 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των ΑΕΚ Λάρνακας, Αρούκα (Πορτογαλία), Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φούλαμ.

Ο Omri Altman είναι 3 φορές διεθνής, με την τελευταία του συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ισραήλ να καταγράφεται στις 8 Ιουνίου 2024 κόντρα στην Ουγγαρία.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Οmri Altman στην οικογένεια της».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!