Άλβαρες: «Είναι ενοχλητικό να μην παίζεις στα μεγάλα παιχνίδια»

Χούλιαν Άλβαρες

i

©imago

Άλβαρες: «Είναι ενοχλητικό να μην παίζεις στα μεγάλα παιχνίδια»

Δημήτρης Χούπης 10:15 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 30.07.2024

Ο Χούλιαν Άλβαρες σε δηλώσεις που έκανε σε Μέσο της Αργεντινής έδειξε την ενόχλησή του που ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν τον βάζει στα μεγάλα ματς της Μάντσεστερ Σίτι.

Το μέλλον του Χούλιαν Άλβαρες στη Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι βέβαιο, με τον Αργεντινό επιθετικό να είναι ναι μεν χαρούμενος με την παρουσία του στην ομάδα, ωστόσο θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο 24χρονος έχει κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με την Παρί Σεν Ζερμέν μάλιστα να έχει ρωτήσει τους «πολίτες» για την περίπτωσή του. Ισπανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο ακόμα για ενδιαφέρον της Ατλέτικο Μαδρίτης, κάτι που στη συνέχεια διαψεύσθηκε.

Η νέα Άστον Βίλα του Έμερι: Μια επανάσταση άνω των 300 εκατομμυρίων ευρώ
PREMIER LEAGUE

14:14 - 26.07.2024

Η νέα Άστον Βίλα του Έμερι: Μια επανάσταση άνω των 300 εκατομμυρίων ευρώ

Η Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι, είναι ο πιο δραστήριος σύλλογος της Premier League στη μεταγραφική αγορά, όντας αυτός που ξόδεψε τα περισσότερα αλλά κι αυτός που κέρδισε τα περισσότερα από τις πωλήσεις παικτών.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Γαλλία για τις υποχρεώσεις του με την Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και εκεί δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για το μέλλον του στην αγγλική ομάδα. Σε δηλώσεις που έκανε σε Μέσο της πατρίδας του, ο 24χρονος ανέφερε ότι νιώθει καλά στους «πολίτες», αλλά θα δει το μέλλον του μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τόνισε δε ότι θα ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ειδικά σε μεγάλα ματς που, όπως δήλωσε, είναι ενοχλητικό να μην παίζει. «Νιώθω καλά στη Σίτι. Θα δούμε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες τι θα γίνει.

Ίσως είναι ενοχλητικό να είμαι εκτός στους μεγάλους αγώνες, οι παίκτες πάντα θέλουμε να βοηθάμε στο χορτάρι. Αλλά η σεζόν μου ήταν καλή οπότε είμαι χαρούμενος», ήταν τα λόγια του.

Από τη μεριά του ο Πεπ Γκουαρδιόλα, που βρίσκεται στις ΗΠΑ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Σίτι, μίλησε για τα λόγια του παίκτη του. Συγκεκριμένα, μιλώντας πριν από το φιλικό με την Μπαρτσελόνα, ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε πως δεν έχει στόχο να τον αντικαταστήσει, ενώ αναφερόμενος για το μέλλον του τόνισε ότι θα γίνει ό,τι αποφασίσει ο παίκτης.

«Δεν έχω σκοπό να τον αντικαταστήσω. Ξέρω τι είπε, θα το σκεφτεί. Όταν πάρει την απόφασή του, ο ατζέντης του θα μας καλέσει και δούμε τι θα γίνει. Έχουμε 18-19 παίκτες που θέλουν να παίζουν στα μεγάλα ματς. Διάβασα τι είπε, είναι οκ να σκέφτεται το μέλλον του», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων.