Αμφίβολοι για ΟΦΗ και Τσέλσι οι Ιωαννίδης, Ντραγκόφσκι

Οι Ντραγκόγσκι, Ιωαννίδης.

Αμφίβολοι για ΟΦΗ και Τσέλσι οι Ιωαννίδης, Ντραγκόφσκι

Λάμπρος Γκαραγκάνης 12:03 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 07.10.2024

Δύο σημαντικά προβλήματα τραυματισμών καλείται να διαχειριστεί, στο διάστημα της διακοπής, ο Παναθηναϊκός. Οι μυικοί τραυματισμοί των Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, Φώτη Ιωαννίδη και η σοβαρότητά τους.

Πέραν των δύο χαμένων βαθμών, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που τον απομάκρυναν ακόμα περισσότερο από την κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League (-7 βαθμοί από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ), το Τριφύλλι καλείται να διαχειριστεί και τα ζητήματα που προέκυψαν με τη διαφαινόμενη απουσία για minimum δέκα με δεκαπέντε ημέρες του βασικού τερματοφύλακα και του βασικού επιθετικού του. Δύο εκ των πιο επιδραστικών παικτών της πρώτης γραμμής rotation.

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, από το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (6/10), ένιωθε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό. Ανήμερα του ντέρμπι δοκίμασε το πόδι του, αλλά εξακολουθούσε να πονάει. Έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα του ΟΑΚΑ, ενώ δεν θα ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της Εθνικής Πολωνίας, στην οποία είχε κληθεί, για τον 1ο Όμιλο της Α’ Κατηγορίας του Nations League.

Στη θέση του, από τον κόουτς Πρόμπιερζ, κλήθηκε ο Κάσπερ Τρελόφσκι της Ρακόβ, ενόψει των δύο εντός έδρας αγώνων με Πορτογαλία και Κροατία. Ο 27χρονος θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει, έστω ελαφριά, θλάση.

Αναφορικά, με τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 44’ του ντέρμπι, η πρώτη διάγνωση αφορά θλάση στον προσαγωγό. Θα υποβληθεί σε μαγνητική, ώστε να διαπιστωθεί ο βαθμός της θλάσης και το μέγεθος της ζημιάς, αλλά και ο χρόνος αποκατάστασης. Δεν θα είναι διαθέσιμος στα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας για τον 2ο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας του Nations League, με Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» και Ιρλανδία εντός.

Τα «πέναλτι» Ρέτσου και Περέιρα, το «φάουλ» του Αλόνσο, η διαχείριση του Βαγιαννίδη και η αφελής ΑΕΚ
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 07.10.2024

TALKING POINTS: Τα «πέναλτι» Ρέτσου και Περέιρα, το «φάουλ» του Αλόνσο, η διαχείριση του Βαγιαννίδη και η αφελής ΑΕΚ

Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης σε ένα ακόμη Talking Points, σχολιάζουν το 0-0 του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Επειδή, στο συγκεκριμένο σημείο, ο Ιωαννίδης έχει υποστεί και παλαιότερα τραυματισμό, η αποκατάστασή του θα γίνει προσεκτικά και με την παραμικρή δόση ρίσκου. Αμφότεροι είναι εξαιρετικά αμφίβολοι για τα δύο πρώτα ματς, μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το Πρωτάθλημα (20/10) και με την Τσέλσι, στο ΟΑΚΑ, για το Conference League (24/10).

Σαφέστατα, ο ακριβής χρόνος αποθεραπείας θα γίνει γνωστό, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν άμεσα. Αυτές θα δείξουν το μέγεθος των μυικών τραυματισμών, των δύο βασικών παικτών στο rotation του Ντιέγκο Αλόνσο.