Άμπεϊ: «Έχω καλή αίσθηση για την ομάδα»

Νέλσον Άμπεϊ

i

©intime

Άμπεϊ: «Έχω καλή αίσθηση για την ομάδα»

Sportal newsroom 16:03 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 03.08.2024

Ο Νέλσον Άμπεϊ μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καλή αίσθηση που έχει για την ομάδα.

Ο Νέλσον Άμπεϊ αγωνίστηκε βασικός στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Τερνάνα, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 4-0. Με τη λήξη της αναμέτρησης ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας και αναφέρθηκε στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, αλλά και στην καλή αίσθηση που έχει για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο οι συνθήκες ήταν δύσκολες, έκανε πάρα πολλή ζέστη. Έπρεπε να συνηθίσουμε τον καιρό. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να κάνουμε αυτό ακριβώς που κάναμε στο πρώτο και τους τιμωρήσαμε βάζοντας τους τέσσερα γκολ.

Δεν δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο και χτίσαμε πάνω σ’ αυτό. Δεν ήμασταν χαρούμενοι που δεν σκοράραμε, αλλά παραμείναμε στο παιχνίδι καθώς ήταν 0-0. Όταν δεν δέχεσαι γκολ, δεν χάνεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Βελτιώνουμε την φυσική μας κατάσταση, γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί, γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Έχουμε κάποιους νέους παίκτες και χτίζουμε καλή ομάδα. Η αίσθηση που έχω για την ομάδα είναι πολύ καλή».