Εξαλλος με την διαιτησία ο Αμπέλ Φερέιρα: «Αυτό είναι κλοπή, μας έκλεψαν!» (vid)

Αμπέλ Φερέιρα

i

PrtScr

Εξαλλος με την διαιτησία ο Αμπέλ Φερέιρα: «Αυτό είναι κλοπή, μας έκλεψαν!» (vid)

Sportal newsroom 11:08 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 14.08.2024

Εξαλλος ήταν ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα με τις διαιτητικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα της Παλμέιρας με την Μποταφόγκο.

Η Παλμέιρας έχασε από την Γκρέμιο με 1-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας στη Βραζιλία και μετά το τέλος του αγώνα, ο Άμπελ Φερέιρα ήταν για άλλη μια φορά πολύ εκνευρισμένος με την διαιτησία. 

Ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ, είχε έντονα παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις και έγινε έξω φρενών μπροστά στις κάμερες. Μάλιστα, ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον Αμπέλ Φερέιρα να φωνάζει ότι ο σύλλογος του Σάο Πάολο έπεσε «θύμα» της διαιτησίας. «Αυτό είναι κλοπή. Μας έκλεψαν!», φώναζε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άμπελ Φερέιρα έφυγε από το γήπεδο πριν το τέλος του αγώνα, όντας εκνευρισμένος. 

«Ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο μένει στο γήπεδο», είπε ο Άμπελ για τη φράση «Μας έκλεψαν», κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, πριν εξηγήσει την αποχώρησή του από το γήπεδο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

«Έφυγα για το φάουλ που σφύριξε ο διαιτητής. Ένα λεπτό και 30 δευτερόλεπτα αργότερα το παιχνίδι τελείωσε. Δεν υπήρχε τίποτα, θέλετε να δημιουργήσετε διαμάχη. Όταν δεν υπάρχει θέμα, πρέπει να δημιουργήσετε ένα θέμα. Ό,τι γίνεται στο γήπεδο μένει στο γήπεδο. Δεν μίλησα σε κανέναν», κατέληξε ο Αμπέλ Φερέιρα.

Μετά την ήττα από την Μποταφόγκο, η Παλμέιρας παρέμεινε στη δεύτερη θέση με 44 βαθμούς, ενώ η αντίπαλός είναι στην κορυφή με 51 βαθμούς.