Ο Αμπέλ Φερέιρα τιμωρήθηκε λόγω της αρπαγής κινητού (vid)

Άμπελ Φερέιρα

i

Αμπέλ Φερέιρα/Ricardo Moreira/Getty Images

Ο Αμπέλ Φερέιρα τιμωρήθηκε λόγω της αρπαγής κινητού (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:23 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 14.08.2024

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής καθώς άρπαξε κινητό από δημοσιογράφο.

Πριν περίπου ένα μήνα, ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα είχε καταφέρει να τραβήξει για ακόμη μία φορά τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Πορτογάλος κόουτς βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα, όμως αυτήν τη φορά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υποστεί τις συνέπειες. Να θυμίσουμε πως ο Φερέιρα ενεπλάκη σε λεκτικό επεισόδιο με δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της ομάδας του, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να του πάρει το κινητό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος Πέδρο Σπινέλι, είχε πληροφορίες για την ενδεκάδα της Παλμέιρας και συγκεκριμένα την συμμετοχή του Ταμπάτα σε αυτήν, κάτι που έκανε έξαλλο τον Αμπέλ Φερέιρα. Όπως διαπιστώθηκε, ο ρεπόρτερ ήξερε πολύ καλά τις σκέψεις που είχε ο πρώην τεχνικός του «Δικεφάλου», με αποτέλεσμα να τον κάνει έξαλλο.

Μόλις είδε μπροστά του τον Βραζιλιάνο ρεπόρτερ βγήκε εκτός εαυτού και πήρε το κινητό τηλέφωνό του, φωνάζοντας: «Είχε πληροφορίες που ο Τύπος δε θα έπρεπε να ξέρει».

Δείτε παρακάτω το video με την έκρηξη του Αμπέλ Φερέιρα:

Πριν λίγες ώρες βγήκε η απόφαση της τιμωρίας για τον Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος θα αναγκαστεί να παρακολουθήσει από τις εξέδρες το ματς κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε την ερχόμενη Κυριακή. Πάντως, να σημειωθεί πως η ομάδα του διατηρεί το δικαίωμα έφεσης και μένει να δούμε ποια θα είναι η οριστική εξέλιξη.

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο Φερέιρα έκανε ντεμπούτο τον Αύγουστο του 2019, στον αγώνα για τα προκριματικά του Champions League, κόντρα στον Άγιαξ. Έκτοτε μέτρησε συνολικά 56 ακόμη παιχνίδια στα οποία μέτρησε 31 νίκες, 16 ισοπαλίες και 10 ήττες. Στη συνέχεια αποχώρησε έπειτα από δική του επιθυμία, τον Οκτώβριο του 2021 κι αφού αποδέχθηκε πρόταση της Παλμέιρας, η οποία έδωσε και χρήματα στους Θεσσαλονικείς. Με την ομάδα της Βραζιλίας πήρε πρωτάθλημα, δύο Copa Libertadores και διεκδίκησε ακόμα και το Παγκόσμιο Συλλόγων. 

Συνολικά, έχει κατακτήσει έξι τίτλους, έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές και στο παρελθόν το όνομά του έπαιξε ακόμα και για τον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας