Σάλος στη Βραζιλία με τον Αμπέλ Φερέιρα: Εκανε άσεμνη χειρονομία στον διαιτητή κι αποβλήθηκε

Σάλος στη Βραζιλία με τον Αμπέλ Φερέιρα: Εκανε άσεμνη χειρονομία στον διαιτητή κι αποβλήθηκε

Κώστας Τόπας 13:41 - 08.08.2024

Ο Άμπελ Φερέιρα αποβλήθηκε στη νίκη της Παλμέιρας επί της Φλαμένγκο εξαιτίας μιας άσεμνης χειρονομίας.

Η Παλμέιρας κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Φλαμένγκο και με αυτόν τον τρόπο να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Βραζιλίας.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα πανηγύρισε τη νίκη χάρη στο γκολ του Βίτορ Ρέις, το οποίο μέτρησε έπειτα από έλεγχο στο VAR για οφσάιντ. Ωστόσο, η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από την άσεμνη χειρονομία του άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος τεχνικός βλέποντας τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα υπέρ της Φλαμένγκο, έπιασε τα γεννητικά του όργανα και τα έδειξε προς την κερκίδα. Ο ρέφερι της αναμέτρησης κλήθηκε από το VAR να δει το στιγμιότυπο μέσω onfield review, το έπραξε και έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Αμπέλ Φερέιρα.

«Είχα ήδη την ευκαιρία να δείξω το στιγμιότυπο, για το οποίο η Παλμέιρας έχει θέα από ψηλά. Υπάρχει ένα φάουλ στα δεξιά μου και οι εικόνες είναι καθαρές. Ηταν μια κακή διαιτησία που επηρέασε πολύ τη ροή του αγώνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Και θέλει θάρρος για να διαιτητεύεις ένα παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο. Και όταν γίνει το φάουλ, γυρίζω προς το τεχνικό μου τιμ και κάνω τη χειρονομία ότι ο διαιτητής δεν είχε το θάρρος», είπε μιλώντας στο Canal do André Hernan, ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε λέγοντας:

«Μιλάω με την τεχνική μου ομάδα, μέσω της φωνής και της χειρονομίας σώματος μου. Ο διαιτητής δεν έχει το θάρρος, εδώ λες κάτι άλλο, αλλά είπα ότι δεν έχει το θάρρος. Δεν θα αρνηθώ τη χειρονομία, έκανα τη χειρονομία, αλλά σε κανένα σημείο δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν. Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη από τους παίκτες και θα το κάνω στη μητέρα μου, τις κόρες μου και τη γυναίκα μου. Δεν προσέβαλα κανέναν ανά πάσα στιγμή», κατέληξε ο Πορτογάλος.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!