Χαμός στη Βραζιλία με Αμπέλ Φερέιρα και γυναίκα δημοσιογράφο

Αμπέλ Φερέιρα

i

PrtScr

Χαμός στη Βραζιλία με Αμπέλ Φερέιρα και γυναίκα δημοσιογράφο

Sportal newsroom 13:52 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 25.08.2024

Ο Αμπέλ Φερέιρα βρέθηκε στο προσκήνιο, για τον τρόπο με τον οποίο απάντησε σε γυναίκα δημοσιογράφο για έναν παίκτη της Παλμέιρας που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Κουιαμπά.

Ο Αμπέλ Φερέιρα βρίσκεται στο στόχαστρο τις τελευταίες ώρες στη Βραζιλία, λόγω μιας απάντησης που έδωσε σε γυναίκα δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Παλμέιρας με 5-0 επί της Κουιαμπά.

Βιώνοντας μια λιγότερο επιτυχημένη σεζόν, η Παλμέιρας έχει 44 βαθμούς, δύο πίσω από την πρωτοπόρο Μποταφόγκο, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Πορτογάλος προπονητής παραπονέθηκε για κάποιες από τις επικρίσεις που δέχθηκε – αλλά επέλεξε την ερώτηση στην οποία αποφάσισε να αντιδράσει άσχημα. Η δημοσιογράφος του Bandnews ρώτησε για τον Μάικι, ο οποίος τραυματίστηκε.

«Ένας άλλος τραυματισμός... Ναι... ένα πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι πρέπει να ικανοποιήσω μόνο τρεις γυναίκες: τη μητέρα μου, τη σύζυγό μου και την Πρόεδρο Λέιλα. Είναι οι μόνοι που μπορούν να ζητήσουν εξηγήσεις. Οι άλλοι μπορούν να εκφραστούν, να επαινέσουν, να παραπονεθούν. Ο προπονητής πρέπει να ξέρει πώς να ακούει και να αποδέχεται. Δυστυχώς, τα πράγματα έγιναν μέσα στο κλαμπ τον Αύγουστο. Το χειρότερο από αυτά ήταν οι τραυματισμοί. Άλλα τα ήξερες; Οχι», είπε.

Ο Άμπελ Φερέιρα ήθελε επίσης να κάνει μια διάκριση μεταξύ των φιλάθλων που τον αγαπούν και όσων τον επικρίνουν: «Πρέπει να διακρίνουμε τους οπαδούς. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ πιο διανοητικό από όσο νομίζεις. Είναι κρίμα που δεν είμαστε τόσο απαιτητικοί με την υπόλοιπη κοινωνία όσο με τους παίκτες και τους προπονητές».

Στη Βραζιλία πάντως, οι δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα βρέθηκαν στο προσκήνιο, ενώ αρκετοί εξέφρασαν την ενόχλησή τους για τη συμπεριφορά του 45χρονου άλλοτε τεχνικού του ΠΑΟΚ και έγινε… trend στο X η φράση: «Αλληλεγγύη στην Αλίνε Φανέλι».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!