Αμπερντίν - ΠΑΟΚ Live Streaming

Παίκτες ΠΑΟΚ

i

© intime

Αμπερντίν - ΠΑΟΚ Live Streaming

Sportal newsroom 10:00 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 14.08.2024

Αμπερντίν - ΠΑΟΚ Live Streaming: Όλα όσα θα συμβούν στην Σκωτία και όχι μόνο έρχονται στο Sportal.

Αμπερντίν - ΠΑΟΚ Live Streaming: Οι μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές των ελληνικών ομάδων επιστρέφουν και το Sportal σε μια... μαραθώνια Πέμπτη θα βρίσκεται σε όλα τα γήπεδα για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από τη σπουδαία βραδιά.

Στην Σκωτία ο ΠΑΟΚ δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς κόντρα στην Αμπερντίν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League (22:00). Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει κάνει το 2/2 κόντρα σε Ελσίνκι και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, βρίσκεται στην κορυφή με έξι πόντους και πλέον καλείται να δώσει συνέχεια στο σερί με σκοπό να «αγκαλιάσει» την πρόκριση. 

ΠΑΟΚ είσαι και τρελαίνεις την Ευρώπη!
CONFERENCE LEAGUE

23:59 - 26.10.2023

ΠΑΟΚ είσαι και τρελαίνεις την Ευρώπη!

Τι κι αν ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 73’ με 2-0 στην έδρα της Αμπερντίν! Οι μάγκες του Λουτσέσκου ήταν οι μοναδικοί που πίστεψαν σε μια απίθανη ανατροπή και με τα γκολ των Ντεσπότοφ (74’), Βιεϊρίνια (84’) και Σβαμπ (90’+6’ πέν.) ο ΠΑΟΚ είναι αγκαλιά με την πρόκριση (2-3)!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μείνετε στο Sportal για το τρίτο ημίχρονο της σπουδαίας αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική του Conference League.

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αναλύσεις για το παιχνίδι, η διαμόρφωση της κατάστασης στον όμιλο του ΠΑΟΚ, η βαθμολογία, τα επόμενα ματς.

Φυσικά τα μεσάνυχτα έρχεται σε Live Streaming η εκπομπή του Sportal που σήμερα θα έχει... τα πάντα. Η Sportal Euroleague Show έρχεται με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, παρασκήνιο, φυσικά με βασικό θέμα τη βραδιά στη Euroleague και το ματς του Ολυμπιακού με την Εφές, αλλά και με αναφορές στα ελληνικά ευρωπαϊκά παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.

Στιγμιότυπα και οι καλύτερες στιγμές από όλα τα παιχνίδια της βραδιάς, στη μοναδική ιντερνετική εκπομπή που μετά το τέλος της αγωνιστικής σας δείχνει όλα τα highlights της Euroleague. Τα τελευταία νέα από τον Παναθηναϊκό πριν από το παιχνίδι της Παρασκευής με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ

Το παρελθόν του ΠΑΟΚ στην Σκωτία: Ο αποκλεισμός κόντρα στη Ρέιντζερς και η πρόσφατη «μάχη» με τη Χαρτς
CONFERENCE LEAGUE

11:12 - 26.10.2023

Το παρελθόν του ΠΑΟΚ στην Σκωτία: Ο αποκλεισμός κόντρα στη Ρέιντζερς και η πρόσφατη «μάχη» με τη Χαρτς

Η εκτός έδρας ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν για το Conference League (26/10, 22:00), θα αποτελέσει την τρίτη επίσκεψη του Δικεφάλου στην Σκωτία.

Φυσικά η ευρωπαϊκή βραδιά έχει και ποδόσφαιρο, οπότε μείνετε συντονισμένοι προκειμένου να μάθετε όλα όσα συνέβησαν στα ματς των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές τους «μάχες».

Live Streaming η εκπομπή Sportal Euroleague Show με όλο το ρεπορτάζ και με... ποδόσφαιρο