Επίσημο: Στη Σουόνσι ο Άμπι με μορφή δανεισμού

Επίσημο: Στη Σουόνσι ο Άμπι με μορφή δανεισμού

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:19 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 23.08.2024

Στη Σουόνσι θα αγωνίζεται και επίσημα για την επόμενη σεζόν ο Νέλσον Άμπι, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ήταν θέμα χρόνου και έγινε πράξη! Ο Νέλσον Άμπι θα αγωνίζεται και επίσημα στη Σουόνσι από τη νέα χρονιά, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος θα ανήκει ακόμα στον Ολυμπιακό βέβαια, με τους «ερυθρόλευκους» να τον παραχωρούν με μορφή δανεισμού στο κλαμπ της Championship τον νεαρό στόπερ.

Σκοπός αυτής της μεταγραφής είναι ο Άμπι να πάρει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να επιστρέψει με περισσότερες εμπειρίες. Αν μη τι άλλο, σε αυτό έπαιξε ρόλο και η ενδεχόμενη άφιξη στόπερ στους Πειραιώτες, η οποία δεν αφήνει χώρο στο ρόστερ του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σουόνσι:

«Η Σουόνσι Σίτι απέκτησε τον αμυντικό Νέλσον Άμπι ως δανεικό από τον Ολυμπιακό. Ο 20χρονος αμυντικός θα περάσει το υπόλοιπο της σεζόν 2024-25 στους Κύκνους και θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 32. Είναι διαθέσιμος να συμμετάσχει στην ομάδα για το ντέρμπι της Κυριακής και παρέχει στον προπονητή, Λουκ Ουίλιαμς, μια επιπλέον επιλογή στην καρδιά της άμυνάς του.

"Έχω μιλήσει μαζί του και έχει μια πολύ δυνατή προσωπικότητα, είναι ένας έξυπνος τύπος και μας αρέσει πολύ γιατί παρέχουμε πολλές λεπτομέρειες για να λάβουμε υπόψη. Μας αρέσει πολύ ως χαρακτήρας και ποδοσφαιριστής, οπότε νομίζω ότι κάνει την ομάδα μας πιο δυνατή", ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Άμπι πέρασε από τις τάξεις των νέων στο Reading, και έχει συμμετάσχει στην Αγγλία σε επίπεδο νέων. Η αυτοπεποίθηση και η ικανότητά του με την μπάλα έχουν αναγνωριστεί ως ιδιότητες που ταιριάζουν με την ταυτότητα και το στυλ παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει ο Ουίλιαμς, ενώ ο κεντρικός αμυντικός έχει προηγούμενη εμπειρία στη δεύτερη κατηγορία».