Ολοκληρώνεται του Άμπι στη Σουόνσι

Νέλσον Άμπι

i

©Intime

Ολοκληρώνεται του Άμπι στη Σουόνσι

Sportal newsroom 16:28 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 22.08.2024

Θέμα χρόνου αποτελεί η μεταγραφή του Νέλσον Άμπι στη Σουόνσι, με τον ίδιο να αποχωρεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ο Αύγουστος πλησιάζει προς το φινάλε του και ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει τις τελευταίες του μεταγραφικές υποχρεώσεις. Το τελευταίο διάστημα το όνομα του Νταβίντ Κάρμο επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο και πλέον όλοι βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων με τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό.

Εκτός από την υπόθεση Κάρμο στην άμυνα υπάρχει και εκείνη του Νέλσον Άμπι, ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο νεαρός αμυντικός αναμένεται να ανακοινωθεί από τη Σουόνσι, η οποία και θα τον αποκτήσει με μορφή δανεισμού. Ο ίδιος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και η ανακοίνωσή του φαντάζει θέμα χρόνου.

Σκοπός της μεταγραφής είναι ο 20χρονος στόπερ να πάρει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία.

Τι λένε οι Πορτογάλοι για Κάρμο και Ολυμπιακό: «Καμία συμφωνία – Δεν φεύγει κανείς μέχρι το Σάββατο»

Σε πρώτο πλάνο παραμένει η επιθυμία του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο και μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης προέκυψε η πληροφορία ότι η υπόθεση είναι σε πολύ καλό δρόμο, με τις προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη να παίζουν σημαντικό ρόλο.

Τα ρεπορτάζ από τη χώρα μας φαίνεται ότι ήχησαν «συναγερμό» στην Πορτογαλία, διότι αντίστοιχα το σύνολο των ΜΜΕ από την Ιβηρική χερσόνησο, έδωσαν συνέχεια στο θέμα, αλλά η διάσταση που δίνουν είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με όσα έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες από την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «A Bola», ο Ανγκολέζος κεντρικός αμυντικός δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση και μάλιστα από την Πόρτο τονίζουν ότι δεν πρόκειται να φύγει κανένας παίκτης μέχρι το Σάββατο και μέχρι το ματς με τη Ρίο Άβε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Ο κεντρικός αμυντικός από την Ανγκόλα δεν έχει λάβει καμία πρόταση. Οι Έλληνες πιέζουν για συμφωνία με την Πόρτο, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία σε επίπεδο συλόγων, ωστόσο δεν έχει κλείσει καμία πόρτα. Μέχρι το Σάββατο κανείς δεν θα φύγει από την ομάδα».