Υπογράφει για έναν ακόμα χρόνο στην ΑΕΚ ο Άμραμπατ και ενσωματώνεται στην προετοιμασία

Νορντίν Άμραμπατ

i

Νορντίν Άμραμπατ/©intime

Υπογράφει για έναν ακόμα χρόνο στην ΑΕΚ ο Άμραμπατ και ενσωματώνεται στην προετοιμασία

Κώστας Τσίλης 10:44 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 14.08.2024

Είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για συμβόλαιο ενός ακόμα χρόνου η ΑΕΚ και ο Άμραμπατ, με τον Μαροκινό να ταξιδεύει Κυριακή ή Δευτέρα στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία

Την τελευταία μέρα ισχύς του τρέχοντος συμβολαίου της ΑΕΚ με τον Νορντίν Άμραμπατ, ξεκαθάρισε οριστικά και το τοπίο στην υπόθεση. Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σχεδόν σ' όλα και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για ένα καινούργιο μονοετές συμβόλαιο. Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Άμραμπατ αναμένεται να ταξιδέψει είτε την Κυριακή, είτε την Δευτέρα στην Ολλανδία, για να ενσωματωθεί με την ομάδα και να ξεκινήσει προετοιμασία. 

Η αλήθεια είναι πως η υπόθεση μόνο τις τελευταίες μέρες έδειχνε να παίρνει αυτή την τροπή. Λίγο πριν υπήρχε διάσταση ανάμεσα στις δυο πλευρές. Κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Όμως τις τελευταίες μέρες υπήρξε μια αλλαγή κλίματος. Με τον Άμραμπατ να δείχνει πολύ να θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ. Περίπου όπως ήταν και πέρυσι λίγο πριν αποφασίσει οριστικά πως θέλει να συνεχίσει. 

Από την ΑΕΚ προφανώς κατέστη σαφές στον Μαροκινό πως δεν πρόκειται να τον περιμένει για πολύ ακόμα, καθώς ο χρόνος της δουλειάς στην προετοιμασία περνάει. Και πλέον ήδη από χθες το βράδυ αλλά και σήμερα, οι δυο πλευρές έφτασαν πολύ κοντά σε συμφωνία, ακόμα και σε συζήτηση για το πότε υπάρχει η δυνατότητα να ταξιδέψει ο Άμραμπατ από το Μαρόκο που κάνει διακοπές, στο Μπουργκ Χάαμσταντ της Ολλανδίας που βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ. 

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Μαροκινός θα είναι μονοετές. Ωστόσο αυτό η εξέλιξη λύνει σε μεγάλο βαθμό και τα χέρια του Ματίας Αλμέιδα και της ΑΕΚ. Πλέον στην Ένωση μπορούν να προχωρήσουν με πολύ μεγαλύτερη ευχέρεια χρόνου και κινήσεων, στην αναζήτηση ενός παίκτη για το αριστερό άκρο της επίθεσης, όπως είχε μπει ως πλάνο στον αρχικό μεταγραφικό σχεδιασμό. Πριν τραυματιστεί ο Φερνάντες.