Άμραμπατ: «Ο κόσμος μιλά για τον τελικό εδώ και εβδομάδες, νομίζω θα νικήσει η Φιορεντίνα»

Νορντίν Άμραμπατ & Αγιούμπ Ελ Κααμπί

i

©Intime

Άμραμπατ: «Ο κόσμος μιλά για τον τελικό εδώ και εβδομάδες, νομίζω θα νικήσει η Φιορεντίνα»

Κώστας Τόπας 15:24 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 29.05.2024

Για τον μεγάλο τελικό του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα (29/05, 22:00) κλήθηκε να μιλήσει στο ολλανδικό «ESPN», ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League στην «OPAP Αrena» το βράδυ της Τετάρτης (29/5, 22:00) και θέλει στην παρθενική του εμφάνιση τόσο στην διοργάνωση όσο και σε ευρωπαϊκό τελικό να κατακτήσει το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Για την μεγάλη αυτή αναμέτρηση κλήθηκε να μιλήσει στο ολλανδικό «ESPN», ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Νορντίν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός της Ένωσης, προέβλεψε ότι οι «βιόλα» θα είναι εκείνοι οι οποίοι θα καταφέρουν να επικρατήσουν στον τελικό κόντρα στους Πειραιώτες.

«Ταλαιπωρία και ζέστη, τι καταστροφή»: Τα παράπονα των οπαδών της Φιορεντίνα ενόψει του τελικού
CONFERENCE LEAGUE

13:32 - 29.05.2024

«Ταλαιπωρία και ζέστη, τι καταστροφή»: Τα παράπονα των οπαδών της Φιορεντίνα ενόψει του τελικού

Οπαδοί της Φιορεντίνα που έχουν συγκεντρωθεί στο ΟΑΚΑ, το σημείο συνάντησης των φίλων των «βιόλα», εξέφρασαν τα παράπονα τους για τις συνθήκες που επικρατούν στο Μαρούσι.

«Ο κόσμος μιλά για τον τελικό εδώ και εβδομάδες. Νομίζω ότι θα το κερδίσει η Φιορεντίνα, καθαρά βάσει της εμπειρίας και της λίγο παραπάνω ποιότητας. Παράλληλα, μου αρέσει πολύ ο προπονητής, ο Ιταλιάνο.

Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός πιέζει καλά και ψηλά με τους εξτρέμ. Νομίζω ότι ο Ιταλιάνο έχει ένα τακτικό κόλπο γι’ αυτό και θα αφήσει τους μπακ να παίζουν χαμηλά και θα έχουν χώρους για να παίξουν ποδόσφαιρο από πίσω», δήλωσε ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός.

Επιπλέον, ο Άμραμπατ ρωτήθηκε και για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού τη φετινή και στο Conference League συνολικά.

«Για να είμαι ειλικρινής, με εξέπληξε. Προέρχεται από την Μπαρκάν, η οποία δεν είναι από τις κορυφαίες ομάδες στο Μαρόκο. Όταν δεις όσα έχει πετύχει τώρα, είναι πολύ εντυπωσιακά. Είναι πολύ δυνατός για το ύψος και το σώμα του. Κάνει άλματα ψηλά και είναι πολύ ακροβατικός», τόνιεσ χαρακτηριστικά ο Άμραμπατ.