Ο Άμραμπατ πήγε για ζέσταμα κι άνοιξε διάλογο με την «πράσινη» κερκίδα (vid)

Νορντίν Άμραμπατ

i

© PrtScr

Ο Άμραμπατ πήγε για ζέσταμα κι άνοιξε διάλογο με την «πράσινη» κερκίδα (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:57 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 14.08.2024

Μπορεί ο Νορντίν Άμραμπατ να μην πήρε λεπτά συμμετοχής στο ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο πρόλαβε να βρεθεί στο επίκεντρο της «πράσινης» εξέδρας.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια της χθεσινής βραδιάς (25/9), καθώς «απέδρασε» από τη Λεωφόρο με σπουδαία ανατροπή (1-2).

Μπορεί το υπέροχο γκολ του Τζούρισιτς να έδωσε νωρίς το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η... αλύγιστη ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή με σκόρερ τους Τσούμπερ και Πινέδα, οδηγώντας το «τριφύλλι» στην πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. 

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφορεί στο Tik Tok ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Άμραμπατ, το οποίο έχει γίνει viral. Μπορεί ο Μαροκινός να μην πήρε λεπτά συμμετοχής στο ντέρμπι, ωστόσο βρέθηκε στο επίκεντρο της «πράσινης» κερκίδας. Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών από τους φίλους του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν το άφησε έτσι.

Όπως διαπιστώνεται από το παρακάτω βίντεο, ο Νορντίν Άμραμπατ θέλησε να... τρολάρει τους οπαδούς του «τριφυλλιού» με τον δικό του τρόπο.

Δεν άφησε ασχολίαστο το πανό ο Γαλανόπουλος: «Ευτυχώς υπήρχαν και άνθρωποι που αποδοκίμασαν...»

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού με 2-1 στη Λεωφόρο, ο Κώστας Γαλανόπουλος στάθηκε στο πανό που αναρτήθηκε στο γήπεδο κατά την είσοδο των ομάδων.

«Και αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον Μιχάλη και την οικογένειά του. Να μην τους πάρει όλους η μπάλα, αλλά με στεναχώρησε ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν συνθήματα για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ευτυχώς υπήρχαν κάποιοι που αποδοκίμασαν αυτή την ενέργεια. Ήταν μία νίκη που χρειαζόμασταν, διότι ο Παναθηναϊκος είναι σταθερός και βελτιώνεται ματς με ματς.

Τα καταφέραμε, ήμαστε χαρούμενοι. Νιώθω ότι ήμασταν πιο φρέσκοι από τον Παναθηναϊκό, είχαμε μεγαλύτερη ένταση, η ομάδα έχει χτίσει από πέρσι τον χαρακτήρα της», δήλωσε μεταξύ άλλων ο μέσος της ΑΕΚ. 

Ο Πινέδα βλέπει Παναθηναϊκό και σεληνιάζεται και ο Αλμέιδα βλέπει στον Πινέδα την λύση σε κάθε πρόβλημα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:36 - 26.09.2023

Ο Πινέδα βλέπει Παναθηναϊκό και σεληνιάζεται και ο Αλμέιδα βλέπει στον Πινέδα την λύση σε κάθε πρόβλημα

Για τον Πινέδα το γκολ που έβαλε στην Λεωφόρο είναι το τρίτο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και η θέση του αριστερού μπακ είναι η 5η διαφορετική μόνο στα φετινά ματς της ΑΕΚ

Μάλιστα να θυμίσουμε πως η αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ήταν τεταμένη πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας με το στρατόπεδο της ΑΕΚ να ανακοινώνει πως εφόσον το πανό των οργανωμένων του Παναθηναϊκού για τους Bad Blue Boys ανοίξει τότε η ομάδα θα αποχωρήσει.