Αναγνωστόπουλος: «Όνειρο ζωής να δουλέψω σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός»

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος

Αναγνωστόπουλος: «Όνειρο ζωής να δουλέψω σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:52 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:54 - 02.07.2024

Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, κάτι που δεν έκρυψε στις πρώτες του δηλώσεις.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού παραχώρησε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, μέσω της κάμερας του «Olympiacos TV». Ο ίδιος δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για τη νέα σεζόν, ενώ τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναγνωστόπουλου:

«Νιώθω πολύ περήφανος και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. Ανυπομονώ για την καινούργια χρονιά, υπόσχομαι πολλή δουλειά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και ο καθένας μας να βάλει από ένα λιθαράκι.

Νομίζω για κάθε ποδοσφαιριστή είναι μεγάλη τιμή και ένα όνειρο ζωής να δουλέψω σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι όχι μόνο είναι η δυνατότερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά και από τις δυνατότερες στην Ευρώπη, όπως φάνηκε και αυτή τη σεζόν.

Στόχος της ομάδας πάντα είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Αυτό δεν αλλάζει. Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη, τους είμαι ευγνώμων και υπόσχομαι ότι θα είμαι εδώ για την ομάδα όποτε χρειαστεί».

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα το απόγευμα της Τετάρτης (2/7), με τον ίδιο να αποχωρεί νωρίτερα από την Κηφισιά. Μάλιστα, η ομάδα των βορείων προαστίων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη, χαρακτηρίζοντας τον έναν παίκτη που ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό, την εργατικότητα και το ήθος του. Ο 29χρονος κίπερ θα αποτελέσει τον τέταρτο τερματοφύλακα στο ρόστερ του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά τους Αθανάσιο Παπαδούδη, Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Κωνσταντή Τζολάκη.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου. Γεννημένος στις 18 Αυγούστου 1994, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και ακολούθως αγωνίστηκε σε Άρη, Απόλλωνα Σμύρνης και Ιωνικό, με τελευταίο σταθμό την Κηφισιά. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 23 συμμετοχές στη Super League. Αλέξανδρε, καλώς ήλθες στον Ολυμπιακό», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός