Ανακοίνωση από τη «Θύρα 7» για την επικείμενη απόκτηση του Γιαζίτσι από τον Ολυμπιακό: «Ποτέ δεν κρυφτήκαμε - Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους»

Θύρα 7

i

© Intime

Ανακοίνωση από τη «Θύρα 7» για την επικείμενη απόκτηση του Γιαζίτσι από τον Ολυμπιακό: «Ποτέ δεν κρυφτήκαμε - Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους»

Sportal newsroom 21:12 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 27.09.2024

Μία ανακοίνωση, με αφορμή την επερχόμενη άφιξη του Γιουσούφ Γιαζιτσί στον Ολυμπιακό, εξέδωσε η Θύρα 7 και αυτή αφορούσε την καταγωγή του παίκτη.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 7 και στόχο είχε την επικείμενη μεταγραφή του Γιουσούφ Γιαζιτσί, τον οποίο ετοιμάζεται να κάνει δικό του ο Ολυμπιακός. Ο λόγος έχει να κάνει με την καταγωγή του παίκτη - που είναι από την Τουρκία - καθώς και για το γεγονός πως ο ίδιος έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στον Κεμάλ Ατατούρκ.

Μέσω αυτής, λοιπόν, οι οργανωμένοι φίλοι των Πειραιωτών θέλησαν να ξεκαθαρίσουν στον Γιαζιτσί πως ουδέποτε δεν θα δεχθούν ο ίδιος να «υμνήσει σφαγείς των Ελλήνων» και πως θέλουν να «σεβαστεί την ιστορία της πατρίδας». Παράλληλα, από πλευράς τη, η Θύρα 7 τονίζει πως ουδέποτε δεν θα δεχθεί υπόδειξη για τις θέσεις της, όσον αφορά ιστορικά γεγονότα.

«Μαθαίνουμε, ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας είναι κοντά στο να κλείσει τον Τούρκο ποδοσφαιριστή Γιουσούφ Γιαζίζι.

ΕΜΕΙΣ σαν ΘΥΡΑ 7,

ΠΟΤΕ ΔΕΝ κρύφτηκαμε,οι θέσεις μας είναι γνωστές και οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ λοιπόν, τον αθλητή πως

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ, να υμνεί ΣΦΑΓΕΙΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΟΦΕΙΛΕΙ να σέβεται την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας, τις ΑΡΧΕΣ και τις ΑΞΙΕΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ,και φυσικά τους οπαδούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,που είναι η μεγάλη ΔΥΝΑΜΗ του ΘΡΥΛΟΥ μας!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ θα δεχτούμε απο οποιονδήποτε πρόεδρο, αθλητή, προπονητή κτλ Τούρκο ή και Έλληνα,να έχει άποψη για το τι πανό θα βάλουμε στο πέταλο και ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ θα πάρουμε για ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!».

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση της Θύρας 7 εδώ