Αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ΗΠΑ ο Ποτσετίνο

Φωτ. IMAGO

Αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ΗΠΑ ο Ποτσετίνο

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:35 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 15.08.2024

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο συμφώνησε να αναλάβει την Εθνική ΗΠΑ, σύμφωνα με το «Athletic».

Τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας βρήκε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, σύμφωνα με το «Athletic» και τον Ντέιβιντ Ορνστάιν. Όπως αναφέρεται στο βρετανικό Μέσο ο άλλοτε τεχνικός των Εσπανιόλ, Σαουθάμπτον, Τότεναμ, Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ΗΠΑ.

Τρεις συλλήψεις για απόπειρα δολοφονίας στον πατέρα του Γιαμάλ - Η αιτία της δολοφονικής επίθεσης (vid)
LA LIGA

10:07 - 15.08.2024

Τρεις συλλήψεις για απόπειρα δολοφονίας στον πατέρα του Γιαμάλ - Η αιτία της δολοφονικής επίθεσης (vid)

Τρία άτομα έχει ήδη συλλάβει η αστυνομία της Βαρκελώνης για τις μαχαιριές που δέχθηκε ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ σύμφωνα με ισπανικά μέσα, τα οποία αναφέρουν ότι η αιτία ήταν ένας καυγάς που ξέσπασε νωρίτερα μέσα στη χθεσινή ημέρα (14/08).

Η εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών βρήκε στο πρόσωπο του 52χρονου Αργεντίνου κόουτς τον κατάλληλο αντικαταστάτη του Γκρεγκ Μπερχάλτερ, ο οποίος απολύθηκε μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της ομάδας από το Κόπα Αμέρικα στο οποίο οι ΗΠΑ ήταν διοργανωτές.

Καθοριστικής σημασίας για την τελική απόφαση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αποτέλεσε η παρουσία του Ματ Κρόκερ στη θέση του αθλητικού διευθυντή της εθνικής ομάδας. Ο Αργεντίνος προπονητής είχε συνεργαστεί μαζί του κατά τη θητεία του στη Σαουθάμπτον.

Υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης στο ρελαντί και με Εμπαπέ η Ρεάλ Μαδρίτης!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

23:50 - 14.08.2024

Υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης στο ρελαντί και με Εμπαπέ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Με το... δεξί μπήκε στη νέα σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης, αφού επικράτησε της Αταλάντα με 2-0 και κατέκτησε το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ για έκτη φορά στην ιστορία της. Ντεμπούτο με γκολ για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!