Ανανέωσε με τη Νιούκαστλ έως το 2026 ο Αλμιρόν

Μιγκέλ Αλμιρόν

i

©Newcastle Fc

Ανανέωσε με τη Νιούκαστλ έως το 2026 ο Αλμιρόν

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:20 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:45 - 20.08.2024

Ο Μιγκέλ Αλμιρόν θα παραμείνει κάτοικος Νιούκαστλ για τα επόμενα 3,5 χρόνια, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Μιγκέλ Αλμιρόν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Νιούκαστλ, στην οποία θα παραμείνει για ακόμη 3,5 χρόνια. Ο Παραγουανός εξτρέμ ήρθε στην Αγγλία τον Γενάρη του 2019, καθώς πήρε μεταγραφή από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ έναντι 24 εκατομμυρίων ευρώ.

Τη φετινή σεζόν, είναι ο πρώτος σκόρερ για τις «καρακάξες», έχοντας πετύχει 10 γκολ και 3 ασίστ σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πρόσφατα συμπλήρωσε 150 συμμετοχές με την ομάδα του Έντι Χάου.

Με την πολύ καλή του αγωνιστική παρουσία τα τελευταία χρόνια και τις φετινές του επιδόσεις, ο Αλμιρόν κέρδισε την ανανέωση συμβολαίου με το «σπαθί» του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράφω νέο συμβόλαιο με τη Νιούκαστλ. Την Κυριακή έχουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα και ενώ το νέο συμβόλαιο με κάνει πραγματικά ευτυχισμένο, το πιο σημαντικό είναι να γιορτάσουμε αυτήν την ανανέωση με νίκη. Αισθάνθηκα σαν το σπίτι μου στη Νιούκαστλ από την αρχή».

 «Ένιωσα πολύ ευπρόσδεκτος και νιώθω μέρος της οικογένειας, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που μένω εδώ και θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για να ευχαριστήσω τον κόσμο της Νιούκαστλ»

«Η αλήθεια είναι ότι δούλεψα πολύ σκληρά για να βρίσκομαι εδώ και επίσης ευχαριστώ το επιτελείο και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν πολύ αυτά τα 4 χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλμιρόν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Νιούκαστλ.