Ανανεώνει για ακόμα ένα χρόνο με τη Μίλαν ο Ζιρού

Ολιβιέ Ζιρού

i

Παίκτες Μίλαν / Emilio Andreoli / Getty Images

Ανανεώνει για ακόμα ένα χρόνο με τη Μίλαν ο Ζιρού

Κώστας Τσιακλής • 15:39 - 30.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:30 - 14.08.2024

Ο επιθετικός της Μίλαν, Ολιβιέ Ζιρού, θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «ροσονέρι» και θα παραμείνει στο «Σαν Σίρο» για ακόμα ένα χρόνο.

Ο Ολιβιέ Ζιρού θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν και θα παραμείνει στο «Σαν Σίρο» για ακόμα ένα χρόνο όπως αναφέρουν οι Φαμπρίτσιο Ρομάνο και  Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο.

Το τρέχων συμβόλαιο του Γάλλου επιθετικού λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και σύμφωνα με τους δύο έγκριτους δημοσιογράφους, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα ένα χρόνο (μέχρι τον Ιούνιο του 2024) και το μόνο που απομένει είναι απλά να μπουν οι υπογραφές.

Όπως ισχυρίζεται ο Ντι Μάρτσιο οι υπογραφές θα πρέπει να «πέσουν» εντός των επόμενων δέκα ημερών και πιο συγκεκριμένα πριν από την πρώτη αναμέτρηση της Μίλαν με τη Νάπολι για τα προημιτελικά του Champions League. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, οι νέες ετήσεις απολαβές του Ζιρού θα ανέλθουν στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο 36χρονος θα λάβει ακόμα 300 χιλιάδες ευρώ σε μπόνους, σε περίπτωση που εκπληρώσει τα κριτήρια που έχουν συμφωνηθεί.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεφορτωθεί τον Ντεστ και η Ουνιόν Βερολίνου παραμονεύει για την απόκτηση του
LA LIGA

08:24 - 30.03.2023

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ξεφορτωθεί τον Ντεστ και η Ουνιόν Βερολίνου παραμονεύει για την απόκτηση του

Η Μίλαν δεν θα ασκήσει το δικαίωμα αγοράς του παίκτη και η Μπαρτσελόνα θα αναζητήσει λύση για την κατάσταση αυτό το καλοκαίρι. Στο παιχνίδι της απόκτησης του η Ουνιόν Βερολίνου.

Ο Ζιρού είναι ποδοσφαιριστής της Μίλαν από τον Αύγουστο του 2021, όταν και αποκτήθηκε με περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ από την Τσέλσι. Μέχρι στιγμής ο Γάλλος έχει καταγράψει 72 συμμετοχές, με απολογισμό 26 γκολ και 10 ασίστ. Τη φετινή σεζόν έχει συνολικά 34 εμφανίσεις (με τις περισσότερες να είναι στη βασική ενδεκάδα) και μετράει 12 γκολ και έξι ασίστ.