Αναστασίου για το Παναθηναϊκός - Άγιαξ: «Θα είναι μια καυτή βραδιά με πολύ πάθος»

Γιάννης Αναστασίου

i

© Intime

Αναστασίου για το Παναθηναϊκός - Άγιαξ: «Θα είναι μια καυτή βραδιά με πολύ πάθος»

Sportal newsroom 12:35 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 08.08.2024

O Γιάννης Αναστασίου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άγιαξ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αίαντα κι έκανε την δική του πρόβλεψη.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη με... απέναντι στην Μπότεφ και να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Γερεμέγεφ, Τζούρισιτς και το αυτογκόλ του Ούτζα διαμόρφωσαν το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Ετσι, απόψε (08/08, 21:00) η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ.

Για την εν λόγω αναμέτρηση κλήθηκε να μιλήσει στο επίσημο site του Αίαντα, ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος στάθηκε στην αγάπη που τρέφει και για τις δύο ομάδες και τόνισε πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες.

Ρεπόρτερ του Άγιαξ στο Sportal: «Εκεί μπορεί να χτυπήσει ο Παναθηναϊκός, θα είναι μια δύσκολη βραδιά στο ΟΑΚΑ»
EUROPA LEAGUE

09:25 - 08.08.2024

Ρεπόρτερ του Άγιαξ στο Sportal: «Εκεί μπορεί να χτυπήσει ο Παναθηναϊκός, θα είναι μια δύσκολη βραδιά στο ΟΑΚΑ»

Για την σπουδαία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ (08/08, 21:00), μίλησε στο Sportal, ο δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ του Αίαντα στο «sportnieuws.nl», Ρικ Κραϊγεβελντ, ο οποίος αναφέρθηκε στις αδυναμίες των Ολλανδών που μπορεί να εκμεταλλευτούν οι «πράσινοι», τους παίκτες που θα πρέπει να προσέξουν, την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ αλλά και τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει η ομάδα του Φραντσέσκο Φαριόλι.

«Από τη στιγμή που είδα ότι μπορούσαν να αγωνιστούν στον τρίτο προκριματικό ήμουν σίγουρος ότι θα γινόταν. Πίστευα ότι και οι δύο είχαν την ποιότητα για να προκριθούν και το έκαναν. Θα είναι ενδιαφέρον. Ο Άγιαξ βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο ενώ ο Παναθηναϊκός προσέλαβε νέο τεχνικό.

Πιστεύω ότι και οι δύο δεν έχουν ολοκληρωθεί αλλά είναι αμφότεροι επικίνδυνοι. Για εμένα οι πιθανότητες είναι 50-50. Και οι δύο δεν είναι ακόμα στα καλύτερα τους και είμαι σίγουρος ότι η πρόκριση δεν θα κριθεί στο ένα ματς»

Οσον αφορά την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, ο Γιάννης Αναστασίου είπε: «Ο Παναθηναϊκός έχει παίξει πολλά μεγάλα ματς εκεί και γνωρίζω πως είναι. Δεν πιστεύω ότι θα έχει διαφορά συγκριτικά με τη Λεωφόρο. Πολλοί λείπουν λόγω διακοπών ωστόσο θα έχει αρκετό κόσμο. Θα είναι μια καυτή βραδιά με πολύ πάθος»

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει τη μεγαλύτερη του αγάπη: «Δεν μπορώ να επιλέξω. Θέλω και ελπίζω να περάσει ο καλύτερος».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!