Αναβλήθηκε ο αγώνας Κυπέλλου Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Αναβλήθηκε ο αγώνας Κυπέλλου Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Λάμπρος Γκαραγκάνης 14:56 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 17.10.2024

Στην απόφαση να κάνει δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού, για την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο στις 30/10, προχώρησε η ΕΠΟ.

Ο Ατρόμητος επρόκειτο να υποδεχτεί το Τριφύλλι, στο Περιστέρι, στις 30 Οκτωβρίου (17:30), για τον πρώτο αγώνα της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Την ίδια ημέρα, ωστόσο, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Τζορτζ Μπάλντοκ στην Αγγλία.

Στις 30/10 η κηδεία του Μπάλντοκ, προς αναβολή το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:37 - 16.10.2024

Στις 30/10 η κηδεία του Μπάλντοκ, προς αναβολή το Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

Στις 30 Οκτωβρίου θα τελεστεί, στην Αγγλία, η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ. Για τη συγκεκριμένη ημερομηνία έχει οριστεί ο αγώνας Κυπέλλου Ατρόμητος - Παναθηναϊκός, που οδεύει προς αναβολή.

Ο Παναθηναϊκός και προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος κατέθεσαν αίτημα στην ΕΠΟ για αναβολή του αγώνα, ώστε σύσσωμος ο οργανισμός να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά τον αθλητή του που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποδέχτηκε το αίτημα των Πράσινων, επομένως ο αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει σε επόμενη ημερομηνία που θα οριστεί.

Να σημειωθεί ότι, με ανακοίνωσή της, η Ελληνική Αστυνομία είχε ζητήσει την αναβολή δύο αγώνων Κυπέλλου στη συγκεκριμένη ημερομηνία, ώστε να μπορεί να διαφυλάξει την τάξη. Και αυτό γιατί στις 30 Οκτωβρίου ήταν προγραμματισμένα να γίνουν στο λεκανοπέδιο Αττικής, οι αναμετρήσεις Αιγάλεω - ΠΑΟΚ, Ατρόμητος - Παναθηναϊκός, ΑΕΚ - Άρης, Athens Καλλιθέα - Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και το ματς μπάσκετ Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν στο πλαίσιο της Euroleague.

Το απόγευμα της Πέμπτης (17/10) οι πληροφορίες που ήθελαν την αναβολή του αγώνα να έχει αποφασιστεί, επιβεβαιώθηκαν με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναβολή του αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε οριστεί για τις 30/10/2024, όμως τη συγκεκριμένη ημέρα θα τελεστεί η κηδεία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, που έφυγε πρόωρα και απροσδόκητα από τη ζωή.

Το αίτημα για αναβολή, το οποίο έγινε άμεσα δεκτό, απηύθυνε προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος».