Ανέβηκε ο πήχης για Σαμόρα
i

Σαμόρα©intime

Ανέβηκε ο πήχης για Σαμόρα

Πως η απόκτηση του Κουάισον και η παραμονή του Μορόν κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Κοσταρικανού για μια θέση στην ενδεκάδα.

Για τον Άρη και τον Ακη Μάντζιο, η πρόσφατη άφιξη του Ρόμπιν Κουάισον αλλά και η ανανέωση του συμβολαίου του Λόρεν Μορόν είναι δυο πολύ καλές ειδήσεις. Οι λόγοι αυτονόητοι. Για τον Άλβαρο Σαμόρα από την άλλη ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας στην προσπάθειας του να βρει χώρο και χρόνο συμμετοχής. Ήταν ούτως ή άλλως περιορισμένος το τελευταίο διάστημα, γίνεται ακόμη πιο δύσκολο πλέον να κερδίσει μια θέση. Όχι απλά στην ενδεκάδα αλλά ακόμη και στην αποστολή.

Η ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ και η πληθώρα επιλογών στις θέσεις που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον 22χρονο παίκτη, θέτουν νέα δεδομένα για τον διεθνή Κοσταρικανό που αποτελεί- μην ξεχνάμε- ένα ελπιδοφόρο πρότζεκτ για το club. Που διατρέχει τον κίνδυνο να μην έχει τον χρόνο για να εξελίξει το ταλέντο του με συνέπεια να τίθεται εν αμφιβόλω και η παρουσία του στην εθνική του ομάδα.

Το βέβαιο είναι ότι με τα νέα δεδομένα ο Σαμόρα θα πρέπει να καταβάλει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για μα κερδίσει χρόνο. Ως τον Γενάρη ασφαλώς και δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Είναι κάτι που το ξέρει και ο ίδιος που έχει αποδεχτεί την κατάσταση και είναι αποφασισμένος να παλέψει για να την αλλάξει. Ανάλογα με το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα αφού υπάρχουν καμιά δεκαριά παιχνίδια ως τότε, τον Γενάρη θα επανεξεταστούν τα δεδομένα και αν δεν βρει τον χρόνο που επιθυμεί, τότε ενδεχομένως να πέσει στο τραπέζι το σενάριο ενός δανεισμού με δεδομένο ότι έχει ακόμη τέσσερα χρόνια συμβόλαιο.