Ανιγκό: «Πόσες φορές θα σκοράρουμε για να μετρήσει ένα γκολ; - Παίξαμε με κανόνες που δεν μπορώ να κατανοήσω»

Ζοσέ Ανιγκό

i

© Intime

Ανιγκό: «Πόσες φορές θα σκοράρουμε για να μετρήσει ένα γκολ; - Παίξαμε με κανόνες που δεν μπορώ να κατανοήσω»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:00 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός έφυγε με την ισοπαλία από την «OPAP Arena» κόντρα στην ΑΕΚ και ο Ζοσέ Ανιγκό στάθηκε στη διαιτησία του Γάλλου Μπριζάρ, ενώ είχε απορία και για τις καθυστερήσεις.

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι της «OPAP Arena», με τον Ολυμπιακό να σταματάει για δεύτερη φορά φέτος την ΑΕΚ, η οποία μάλιστα έχασε την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά της από τον Παναθηναϊκό (μετά το 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ) στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Ζοσέ Ανιγκό στην κάμερα της Cosmote Tv, στάθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις του Γάλλου διαιτητή Ζερόμ Μπριζάρ αλλά και στα προβλήματα που δημιούργησε η ομάδα του στην Ένωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου τεχνικού στην Cosmote TV:

«Παρακολουθήσαμε το VIDEO από το παιχνίδι στην έδρα μας με την ΑΕΚ. Αναγνωρίσαμε τα λάθη μας και προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο συμπαγής σε αυτό το ματς. Το καταφέραμε και με αυτό τον τρόπο δημιουργήσαμε προβλήματα στην ΑΕΚ».

Για την αίσθηση που του αφήνει το ντέρμπι: «Νομίζω ότι σήμερα πέραν του ότι η ΑΕΚ είχε την κατοχή, εμείς είχαμε τις ευκαιρίες. Έχω κάποιες απορίες από το σημερινό ματς. Ο διαιτητής ήταν συμπατριώτης μου. Δεν κατάλαβα γιατί ο έξτρα χρόνος ήταν εννέα λεπτά. Παίξαμε με κανόνες που δεν μπορώ να κατανοήσω. Πόσες φορές θα σκοράρουμε για να μετρήσει ένα γκολ. Υπάρχουν περίεργα πράγματα σχετικά με τον Ολυμπιακό και τη διαιτησία, τα οποία δεν μπορώ να καταλάβω».