Άνοιξε παράθυρο αλλαγών στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ, η ομιλία Ηλιόπουλου στα αποδυτήρια

Ηλιόπουλος

i

Μάριος Ηλιόπουλος/©intime

Άνοιξε παράθυρο αλλαγών στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ, η ομιλία Ηλιόπουλου στα αποδυτήρια

Κώστας Τσίλης 17:54 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 03.10.2024

Δεν είχε μόνο συγχαρητήρια για τη νίκη στο ντέρμπι και ψήφο εμπιστοσύνης η ομιλία του ιδιοκτήτη της Ένωσης μέσα στα αποδυτήρια, αλλά και μια επί της ουσίας... προαναγγελία

Προφανώς και ο Μάριος Ηλιόπουλος "φτιάχτηκε" ψυχολογικά μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού. Και αυτό ήθελε να το μεταφέρει και στους ποδοσφαιριστές, μέσα από μια ενωτική ομιλία μέσα στα αποδυτήρια του προπονητικού κέντρου. Όμως είναι πολύ σαφές, πως δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος που ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ ήθελε να μιλήσει σήμερα στους παίκτες.

Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal.gr, σε μια αποστροφή του λόγου του, ο Μάριος Ηλιόπουλος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να μην επηρεαστούν από τυχόν αλλαγές. Προφανώς και αυτό δεν αφορά το προπονητικό τιμ. Ως εκ τούτου, η λογική λέει πως το παράθυρο αλλαγών που άφησε ανοιχτό ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, αφορά το διοικητικό κομμάτι. Και το οργανόγραμμα της ΠΑΕ.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ όταν πήρε τα ηνία της ομάδας τον περασμένο Ιούνιο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, επέλεξε να μην κάνει απολύτως καμία αλλαγή στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ. Μόνο προσθήκες. Κάτι που είχε να κάνει κυρίως με την χρονική συγκυρία, καθώς ήταν σε πλήρη εξέλιξη η υλοποίηση του σχεδιασμού που είχε γίνει και η προετοιμασία θα ξεκινούσε μόλις σε λίγες ημέρες.

Ωστόσο εδώ και πολύ καιρό υπήρχε στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα μια τάση αλλαγών. Με ορίζοντα το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Μάλιστα το γεγονός πως τις δυο τελευταίες χρονικά μεταγραφικές υποθέσεις, με Φοφανά και Μαρσιάλ, τις χειρίστηκαν αποκλειστικά και μόνο συνεργάτες του Ηλιόπουλου, έριξε νερό στον μύλο αυτής της τάσης.

Είναι πιθανό, το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, να έχει σημάνει το άνοιγμα της συζήτησης για αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ. Ήδη άλλωστε έχει υπάρξει τις προηγούμενες ημέρες αποχώρηση στενού εξωδιοικητικού συνεργάτη του Μελισσανίδη. Όλα δείχνουν πως είναι κοντά και η αποχώρηση υψηλόβαθμών στελεχών από το οργανόγραμμα της ΑΕΚ, όπως το παρέλαβε ο Ηλιόπουλος από το προηγούμενο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Σίγουρα πλέον αναμένονται εξελίξεις, που ενδεχομένως να μην αφορά καν μόνο μια θέση και έναν ρόλο μέσα στην ΠΑΕ. Είτε άμεσα, είτε μετά το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό, καθότι μετά ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων.