Ανοιχτή (και ζόρικη) διαπραγμάτευση της ΑΕΚ για να κλείσει η υπόθεση Μαρσιάλ

Μαρσιάλ - Φωτ. IMAGO

i

Αντονί Μαρσιάλ

Ανοιχτή (και ζόρικη) διαπραγμάτευση της ΑΕΚ για να κλείσει η υπόθεση Μαρσιάλ

Κώστας Τσίλης 11:43 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:43 - 17.09.2024

Μπορεί τα δημοσιεύματα ανά την Ευρώπη να έχουν τελειωμένη την συμφωνία της Ένωσης με τον Γάλλο πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο δεν είναι ακριβώς έτσι η πραγματικότητα

Στην Ισπανία αρχικά αλλά και κατόπιν στην Γαλλία και μετά στην Ιταλία, έγκυροι δημοσιογράφοι όπως ο Ρομάνο ή του footmercato, επέμεναν από χθες το βράδυ αλλά και μέχρι και πριν λίγο, πως η συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αντονί Μαρσιάλ ήταν περίπου κλεισμένη. Και θέμα ωρών οι υπογραφές. Από την ΑΕΚ η σιγή ασυρμάτου, χωρίς το παραμικρό σχόλιο, τηρείται ευλαβικά. Τα πραγματικά δεδομένα της υπόθεσης, είναι συγκεκριμένα.

Είναι γεγονός πως η ΑΕΚ έχει ανοίξει όχι τις τελευταίες ώρες αλλά τις τελευταίες μέρες γραμμή επικοινωνίας (ξανά) με τον Μαρσιάλ. Και πάλι με σύνδεσμο εξωδιοικητικό συνεργάτη του Μάριου Ηλιόπουλου. Με δεδομένο πλέον πως ο χρόνος πιέζει κυρίως τον Γάλλο επιθετικό, η υπόθεση έχει προχωρήσει. Έχουν μπει στο τραπέζι προφανώς βασικά σημεία του deal, όπως για παράδειγμα η χρονική διάρκεια του συμβολαίου αλλά και το οικονομικό πλαίσιο. Και φαίνεται να υπάρχει επ' αυτών σύγκλιση.

Ωστόσο μια τέτοιου είδους συμφωνία, εμπεριέχει και πολλούς άλλους όρους. Μπορεί ο Μαρσιάλ να είναι ελεύθερος, αλλά διαπραγματεύεται τον εαυτό του, ως ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε τα τελευταία εννέα χρόνια της ζωής του, παίζοντας στην Πρέμιερ Λιγκ και φορώντας την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ. Μ' ότι αυτό συνεπάγεται. Υπάρχει ανοιχτή γραμμή, υπάρχει μια δύσκολη διαπραγμάτευση σε εξέλιξη και μένει να φανεί, ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες, που θα φτάσει όλο αυτό.