Ανοιχτό παραμένει το «παράθυρο» στην ΑΕΚ και για αποχωρήσεις

Ανοιχτό παραμένει το «παράθυρο» στην ΑΕΚ και για αποχωρήσεις

Κώστας Τσίλης 20:32 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:32 - 04.09.2024

Στην Ένωση έχουν ρίξει όλο το βάρος στην προσπάθεια για την απόκτηση σέντερ φορ, όμως το ενδεχόμενο να υπάρξουν παίκτες που θα αποχωρήσουν από την ομάδα ακόμα παραμένει ισχυρό

Προφανώς και στην ΑΕΚ αυτό που "καίει" την δεδομένη στιγμή, είναι να μπορέσει επιτέλους να κλείσει το θέμα της απόκτησης σέντερ φορ. Με το βάρος να έχει πέσει κυρίως στην ανοιχτή υπόθεση της απόκτησης του Ντατρό Φοφανά από την Τσέλσι. Όμως εκτός από την προσθήκη ενός σέντερ φορ, παραμένει ισχυρό και το ενδεχόμενο να υπάρξουν και... αφαιρέσεις από το ρόστερ της ΑΕΚ, μέσα στις επόμενες μέρες.

Το «έδαφος» για συμφωνία με Φοφανά, το... τηλεφώνημα από Μαρσιάλ και οι δυο εναλλακτικές λύσεις
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:20 - 04.09.2024

Το «έδαφος» για συμφωνία με Φοφανά, το... τηλεφώνημα από Μαρσιάλ και οι δυο εναλλακτικές λύσεις

Όλες οι μέρες είναι πλέον κρίσιμες για τις εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του επιθετικού στην ΑΕΚ και το Sportal.gr βάζει στο τραπέζι όλα τα δεδομένα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή

Υπάρχουν καταρχάς οι περιπτώσεις του Ροντόφλο Πισάρο και του Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Δυο ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται στον αγωνιστικό σχεδιασμό, δεν έχουν κάνει καν προετοιμασία, αλλά παραμένουν στα Σπάτα και παίκτες της ΑΕΚ. Είναι σε εξέλιξη προσπάθεια, να βρεθεί μια λύση, ώστε να αποτελέσουν παρελθόν, όσο ακόμα κάποιες αγορές είναι ανοιχτές.

Όμως ανοιχτό παραμένει το παράθυρο και για άλλες αποχωρήσεις. Δεδομένα στην ΑΕΚ θέλουν να δώσουν δανεικό τον Ζίνι. Ψάχνουν για την καλύτερη προοπτική για τον ποδοσφαιριστή. Υπήρχε και από την πλευρά της ομάδας και του παίκτη, προτίμηση στο εξωτερικό. Αν ωστόσο δεν βρεθεί κάτι καλό, ο Ζίνι θα δοθεί δανεικός σε ελληνική ομάδα.

Από εκεί και πέρα, με δεδομένο πως ήδη από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έχει υπάρξει μια εικόνα των δυσκολιών που υπάρχουν ακόμα και για τις θέσεις στον πάγκο, ίσως αυτό να φέρει κάποιες εξελίξεις της τελευταίας στιγμής. Δεν θα αποτελέσει δηλαδή καμία έκπληξη, αν προκύψει μέσα στις επόμενες μέρες κάποια αποχώρηση ποδοσφαιριστή από το ρόστερ της ΑΕΚ, που μέχρι και πριν από λίγο καιρό, δεν έμοιαζε πιθανή.