Ποιο παιχνίδι θα δείξει το ελεύθερο κανάλι του ΑΝΤ1 αυτή την Πέμπτη;

Europa League

i

©intime

Ποιο παιχνίδι θα δείξει το ελεύθερο κανάλι του ΑΝΤ1 αυτή την Πέμπτη;

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:22 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:11 - 30.09.2024

Αρκετή δράση θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης (3/10), αφού Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα δώσουν τις δικές τους ευρωπαϊκές μάχες. Ποιο ματς θα δείξει το ελεύθερο κανάλι του ΑΝΤ1;

Γεμάτη δράση θα είναι η ερχόμενη εβδομάδα, αφού ανά την Ευρώπη θα διεξαχθούν ουκ ολίγες αναμετρήσεις σε Europa και Conference League. Αυτές περιλαμβάνουν και ελληνικό ενδιαφέρον, αφού Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός αναμένεται να αγωνιστούν το βράδυ της Πέμπτης (3/10).

Την κάλυψή τους αυτών των αναμετρήσεων έχει αναλάβει και ο ANT1, ο οποίος κάθε αγωνιστική θα δείχνει μία αναμέτρηση από το ελεύθερο κανάλι. Αυτή τη φορά, λοιπόν, το κανάλι θα έχει ζωντανή εικόνα από την Τούμπα, εκεί όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Στεάουα Βουκουρεστίου.

Football Meets Data: Μειώθηκαν οι πιθανότητες πρόκρισης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ μετά τις ήττες στην πρεμιέρα

Ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησαν με τον τρόπο που θα ήθελαν στη League Phase του Europa League. Πρώτος χρονικά ο πρωταθλητής Ελλάδας ηττήθηκε με 3-1 από τη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη κι ένα 24ωρο αργότερα οι Πειραιώτες γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τη Λυών στο «Groupama Stadium».

Ο Παναθηναϊκός ανοίγει το κεφάλαιο «διαχείριση κρίσεων»

Ο Παναθηναϊκός ανοίγει το κεφάλαιο «διαχείριση κρίσεων»

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης γράφει για την ήττα του Τριφυλλιού, στη Νέα Φιλαδέλφεια, από την ΑΕΚ και την κατάσταση που, πλέον, διαμορφώνεται με τον Ντιέγκο Αλόνσο να μπαίνει στο κάδρο ευθυνών.

Μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων η Football Meets Data μείωσε τις πιθανότητες πρόκρισής τους στην επόμενη φάση. Πριν την έναρξη της διοργάνωσης η γνωστή σελίδα που ασχολείται με στατιστικά και δεδομένα στο ποδόσφαιρο, έδινε 77% πιθανότητες ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ να βρίσκονται στην πρώτη «24άδα» του League Phase του Europa League, ενώ από την άλλη οι προσομοιώσεις δεν θεωρούσαν τελειωμένη την υπόθεση πρόκρισης απευθείας στους «16» του Europa League, δίνοντας 26% και 23% πιθανότητες σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει 65% πιθανότητες να βρίσκεται στην πρώτη «24άδα» κι ο ΠΑΟΚ 66%, ενώ σχεδόν υποδιπλασιάστηκε το ποσοστό της παρουσίας τους στην πρώτη «8άδα» και επομένως της απευθείας πρόκρισης στην επόμενη φάση. 14% δίνει η σελίδα στον κάτοχο του Conference League και 13% στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα (3/10, 22:00) κι οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την Μπράγκα του Κάρλος Καρβαλιάλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (3/10, 19:45).