Πρόβλημα στην ΑΕΚ: Αναγκαστική αλλαγή ο Λιβάι Γκαρσία, ντεμπούτο για Πόνσε (vid)
i

©Glomex

Πρόβλημα στην ΑΕΚ: Αναγκαστική αλλαγή ο Λιβάι Γκαρσία, ντεμπούτο για Πόνσε (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 22:48 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ όχι μόνο βρίσκεται πίσω στο σκορ από το 16΄ στο ματς κόντρα στην Αντβέρπ, αλλά και ο Λιβάι Γκαρσία έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 34΄.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Αντβέρπ εκτός έδρας στο πλαίσιο των play offs του Champions League. Η «Ένωση» που μπήκε μουδιασμένη στο ματς, δέχθηκε γκολ αρκετά νωρίς. Συγκεκριμένα στο 16΄ μετά από εξαιρετική συνεργασία των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στον Γιάνσεν κι εκείνος πλάσαρε εξαιρετικά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των «κιτρινόμαυρων». 

Σαν να μην έφθανε αυτό για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα που λίγα λεπτά αργότερα μετά το εις βάρος της 1-0, έχασε και τον Λιβάι Γκαρσία. Ο 25χρονος επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ένιωσε μία ενόχληση στο 32΄μετά από ένα σπριντ και σουτ που επιχείρησε στην περιοχή των Βέλγων από τα δεξιά. 

Ο Λιβάι Γκαρσία αμέσως έκανε μορφασμό και νόημα στον πάγκο πως δεν μπορεί να συνεχίσει. Λίγο αργότερα ο 25χρονος φορ έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στη θέση του ο Ματίας Αλμέιδα πέρασε τον Έκι Πόνσε. Ο Αργεντινός επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του στην δεύτερη θητεία του με την ΑΕΚ.