Διπλό χτύπημα της Μαρσέιγ μέσα σε δύο λεπτά και μεγάλο προβάδισμα νίκης (vid)

Διπλό χτύπημα της Μαρσέιγ μέσα σε δύο λεπτά και μεγάλο προβάδισμα νίκης (vid)

Sportal newsroom 21:06 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:57 - 14.08.2024

Η Μαρσέιγ κατάφερε να πάρει πολύ σημαντικό προβάδισμα απέναντι στη Μπράιτον, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 19' και στο 20', βάζοντας τους «γλάρους» με την πλάτη στον τοίχο.

Η Γαλλική ομάδα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 19ο λεπτό, όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Κλάους σέντραρε και ο Μπεμπά πλάσαρε εύστοχα.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Μαρσέιγ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Ντανκ σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να διώξει τη μπάλα, δημιούργησε χώρο για τους Γάλλους, με τον Αρίτ να γυρίζει από τα πλάγια και τον Βερετού να βρίσκει δίχτυα.

Συνεχίζεται η έρευνα για την καταγγελία της Λονγκόρια

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές και εκβιασμούς από οργανωμένους οπαδούς της ομάδας του Γαλλικού Νότου. Εκείνοι είχαν ζητήσει αρχικά την παραίτηση του ίδιου, καθώς και των Χαβιέ Ριμπάλτα, Πέδρο Ιριόνδο και Στεφάν Τεσιέ.

Έπειτα ακολούθησε και η παραίτηση του τότε προπονητή της ομάδας, Μαρθελίνιο. Ο Λονγκόρια τότε, είχε μιλήσει ανοικτά για σύστημα εκφοβισμού και είχε δηλώσει πως θα προβεί σε καταγγελίες, όπως και έκανε. Πλέον η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για την εν λόγω υπόθεση.