Με απουσίες η Μπράιτον κόντρα στον Άγιαξ

Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι

i

©printscreen

Με απουσίες η Μπράιτον κόντρα στον Άγιαξ

Sportal newsroom 21:05 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 14.08.2024

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Μπράιτον θα αντιμετωπίσει τον Άγιαξ με πολλές απουσίες, για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 2-1 της αντιπάλου της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, Μπράιτον και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League.  

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο προπονητής των «γλάρων», Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι εμφανίστηκε απογοητευμένος με την ήττα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς των παικτών του. Ο Ντάνι Γουέλμπεργκ και ο Σόλι Μάρτς δεν θα δώσουν το παρών στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ, με φόντο την αγωνιστική του Europa League.  

Ο Γουέλμπεργκ αποχώρησε από το παιχνίδι με τους πολίτες, μετά από δεκαπέντε λεπτά με μυϊκό τραυματισμό, ενώ ο Μαρτς χρειάστηκε να βγει ως αναγκαστική αλλαγή από το γήπεδο με φορείο. Δεν είναι ακόμα σαφές πόσο καιρό θα χρειαστεί να αναρρώσουν οι δύο παίκτες, αλλά ο αγώνας με την ολλανδική ομάδα θα έρθει πολύ νωρίς ούτως ή άλλως 

«Οι τραυματισμοί είναι τα χειρότερα νέα σήμερα για εμάς», ανέφερε αρχικά ο Ντε Τζέρμπι στη συνέντευξη Τύπου. «Νομίζω ότι θα χάσουμε τον Σόλι για πολύ καιρό, ενώ ο Ντάνι έχει μυϊκό πρόβλημα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε πάρα πολλούς παίκτες αυτή τη σεζόν και αυτό είναι δύσκολο.  

Παίζουμε με τον Άγιαξ την Πέμπτη, έναν κρίσιμο αγώνα και μας λείπουν οι Πέρβις Εστουπινάν, Ταρίκ Λαμπτέι, Χούλιο Ενσίσο, Σόλι Μάρτς και Ντάνι Γουέλμπεκ. Αλλά, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Μπορεί να χάσουμε, αλλά θέλω να δω την προσωπικότητα και την ενέργεια που δείξαμε σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός. Η Μπράιτον βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο του Europa League και έχει έναν βαθμό μετά από δύο αγώνες, ενώ ο Άγιαξ έχει δύο βαθμούς.