Πλήγμα στην Μπράιτον: Μένει εκτός για τρεις μήνες ο Φατί!

Άνσου Φάτι

i

PrtScr

Πλήγμα στην Μπράιτον: Μένει εκτός για τρεις μήνες ο Φατί!

Κώστας Τόπας 09:15 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:39 - 14.08.2024

Ο νεαρός παίκτης της Μπράιτον, Άνσου Φάτι υπέστη νέο μυϊκό τραυματισμό και σκοπεύει να μείνει εκτός για περίπου τρεις μήνες.

Χωρίς τον Άνσου Φάτι θα παραταχθεί απόψε η Μπράιτον κόντρα στην ΑΕΚ (30/11, 19:45) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι «γλάροι» ούτως ή άλλως αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα τραυματισμών, ενόψει της αναμέτρησης με την Ένωση στην «OPAP Arena», ωστόσο αυτά αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την Premier League

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του πρώτο ημιχρόνου, η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι είδε τον Άνσου Φάτι να αποχωρεί με αναγκαστική αλλαγή στο 21'. Ο Ιταλός τεχνικός διαβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι «δεν θα τον έχουμε μαζί μας γι' αρκετό καιρό», επιβεβαιώνοντας τη σοβαρότητα του σωματικού προβλήματος του 21χρονου επιθετικού.

Οι πρώτες εξετάσεις για τον τραυματισμό του Άνσου Φατί δεν προκαλούν αισιοδοξία, μιας και ο νεαρός παίκτης έχει σημαντικό τραυματισμό στους μηριαίους του δεξιού ποδιού. Εν αναμονή περισσότερων εξετάσεων για να επιβεβαιωθεί η ακριβής έκταση, η πρόβλεψη είναι ότι ο δανεικός από την Μπαρτσελόνα, Φατί θα πρέπει να μείνει εκτός για περίπου τρεις μήνες και θα πρέπει να περάσει μια μακρά περίοδο ανάρρωσης. 

Ο τραυματισμός του Άνσου Φάτι έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή για την Μπράιτον, καθώς ο επιθετικός είχε αρχίσει να βρίσκει τη φόρμα του στην Premier League με τους «γλάρους», έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ και μία ασίστ σε 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Το διπλό μήνυμα του Αλμέιδα για Πισάρο και για Πινέδα
EUROPA LEAGUE

08:26 - 30.11.2023

Το διπλό μήνυμα του Αλμέιδα για Πισάρο και για Πινέδα

Η παρουσία δημοσιογράφου από το Μεξικό στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς της ΑΕΚ με την Μπράιτον, έδωσε την ευκαιρία στον Αλμέιδα να στείλει μήνυμα στο... εσωτερικό για τον Πισάρο και στο Μεξικό για τον Πινέδα

Δέκα τραυματίες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενόψει ΑΕΚ, η Μπράιτον αντιμετωπίζει επιπλέον προβλήματα. Συγκεκριμένα οι τραυματίες της Μπράιτον είναι δέκα! Εκτός του Φάτι και την απουσία του Γκανέζου μπακ Ταρίκ Λάμπτεϊ, οι Χούλιο Ενσίσο, Πέρβις Εστουπινιάν, Ντάνι Γουέλμπεκ και Σόλι Μαρτς έχουν σοβαρά προβλήματα και θα μείνουν σίγουρα εκτός, ενώ αμφίβολοι είναι και οι Άνταμ Γουέμπστερ, Ιγκόρ Ζούλιο και Τζέιμς Μίλνερ.