Ο Άγιαξ ανακοίνωσε κι επίσημα την πρόσληψη του Τζον Φαν’τ Σχιπ

Τζον Φαν’τ Σχιπ

i

Ajax

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε κι επίσημα την πρόσληψη του Τζον Φαν’τ Σχιπ

Κώστας Τόπας 12:27 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 14.08.2024

Με ανακοίνωσή του ο Άγιαξ επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του, με τον άλλοτε τεχνικό της εθνικής Ελλάδας, Τζον Φαν’τ Σχιπ.

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/10) την πρόσληψη του Τζον Φαν’τ Σχιπ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League παραπαίει και κανείς δεν ξέρει πότε θα μπει φρένο στην κατρακύλα του. Ο ιστορικός σύλλογος αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του με τον Μορίς Στέιν και στη θέση του μπήκε προσωρινά ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Χέντβιγκες Μαντούρο. Ακόμα όμως κι αυτό το «σοκ» δεν μπόρεσε να ξυπνήσει τον Άγιαξ, ο οποίος την Κυριακή (29/10) γνώρισε βαριά ήττα με 5-2 από την Αϊντχόφεν.

Τελικά, ο Άγιαξ αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα στην πρόσληψη του Τζον Φαν’τ Σχιπ, του οποίου το όνομα εξεταζόταν εδώ κι αρκετές εβδομάδες. Ο πρώην τεχνικός της εθνικής Ελλάδας αναλαμβάνει από σήμερα (30/10) χρέη προπονητή στον «Αίαντα» με στόχο να τον βγάλει από το αδιέξοδο που βρίσκεται. Για βοηθό του, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Αίαντα» θα έχει τον Μιχάλη Βαλκάνη, με τον οποίο συνεργάστηκε επίσης στη Melbourne City, την Τζβόλε και την εθνική Ελλάδας. Ως βοηθοί στο Άμστερνταμ θα παραμείνουν οι Χεντβίγκες Μαδούρο και Σαΐντ Μπακκάτι.

Τζον Φαν’τ Σχιπ ©ajax.nl

«Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε και ανυπομονώ να ξεκινήσω στο σύλλογο όπου ξεκίνησαν όλα για μένα. Από τις συζητήσεις που είχα με όλους τους εμπλεκόμενους σχετικά με αυτό, έχω μια πολύ καλή Ο Άγιαξ πρέπει να πάρει γρήγορα τον αθλητικό δρόμο προς τα πάνω και είμαι χαρούμενος που θα συνεισφέρω σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις ο Ολλανδός.

🔴Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η Sportal Sunday Live εκτάκτως μαζί σας και την Δευτέρα, καθώς η αθλητική δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ κορυφώνεται. ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στην ΟPAP Arena και ΟΦΗ - Ολυμπιακός στο Γεντί Κουλέ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Super League, ενώ το τρίτο φετινό μπασκετικό ντέρμπι «αιωνίων» διεξάγεται στο ΣΕΦ. Όλο το ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις με τους Κώστα Τσίλη, Μάνο Τσαλγατίδη, Διονύση Βερβελέ, Αχιλλέα Μαυροδόντη και Ηλία Λαλιώτη. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Παύλος Κουστέρης, με τη συνδρομή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sportal.

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!