Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο πρόεδρος της Μπράιτον αποθέωσε τον Ντε Τζέρμπι
i

© prtscr

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Ο πρόεδρος της Μπράιτον αποθέωσε τον Ντε Τζέρμπι

Sportal newsroom 00:00 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 14.08.2024

Ο πρόεδρος της Μπράιτον, Τόνι Μπλουμ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της ομάδας, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ιδιοκτήτης της Μπράιτον, της ομάδας που η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στη φάση των ομίλων του Europa League, έσταξε... μέλι για τον τεχνικό των «γλάρων», Ρομπέρτο ​​Ντε Τζέρμπι, τονίζοντας πως δεν είχε φανταστεί ότι θα ανέβαζε τόσο επίπεδο τον σύλλογο.

«Η είσοδος του Ρομπέρτο ​​ήταν πολύ καταπληκτική. Είναι κορυφαίος προπονητής. Το ιστορικό του, όταν το εξετάσαμε με πολλές λεπτομέρειες, ήταν εξαιρετικά καλό τα τελευταία χρόνια στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και στη Σασουόλο , αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει τον αντίκτυπο που θα είχε στην ομάδα. «Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο για όλους, είτε είναι παίκτες είτε προπονητές που μπαίνουν στην ποδοσφαιρική ομάδα. Είχε τεράστια επιρροή για τόσους πολλούς παίκτες και είναι πολύ καλός στο να βελτιώνει μεμονωμένους παίκτες», ανέφερε αρχικά ο Τόνι Μπλουμ.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως η στενή του σχέση και η ικανότητά του να παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες του τον κάνουν εντυπωσιακό προπονητή: «Σε όλο το πρωτάθλημα, ήταν όλοι πολύ, πολύ καλοί παίκτες. Ο Πότερ έκανε επίσης εξαιρετική δουλειά όσον αφορά την ανύψωση των επιπέδων, ανεβάζοντας τα πρότυπα των παικτών, αλλά ο Ρομπέρτο ​​έκανε ένα βήμα μπροστά. Και η ποιότητα του παιχνιδιού, το ρίσκο στις κατάλληλες στιγμές για να δημιουργήσει ευκαιρίες και οι τακτικές του ικανότητες είναι εξαιρετικά, οπότε είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στον σύλλογο».

Μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες η Μπράιτον έχει τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League και αμέσως μετά το ματς με την ΑΕΚ στο «Μαπέι» για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.