Ποινή «χάδι» για τον Άγιαξ για τα επεισόδια με την Ουτρέχτη

Προπόνηση Άγιαξ

i

© PrtScr

Ποινή «χάδι» για τον Άγιαξ για τα επεισόδια με την Ουτρέχτη

Κώστας Τόπας 16:15 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:18 - 14.08.2024

Με πρόστιμο και το κλείσιμο της κερκίδας των οργανωμένων οπαδών, τιμωρήθηκε ο Άγιαξ για τα επεισόδια στον αγώνα με την Ουτρέχτη.

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι ο αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Άγιαξ, ηττήθηκε την προηγούμενη Κυριακή (22/10) εκτός έδρας με 4-3 από την Ουτρέχτη και σήμερα βρίσκεται στην τελευταία θέση της Eredivisie! Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς είχε διακοπεί προσωρινά λίγο πριν το τέλος λόγω ρίψης ενός πλαστικού ποτηριού.

Στο 88' ο διαιτητής αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, εξαιτίας ενός πλαστικού ποτηριού που πετάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο, σε σημείο ωστόσο που δεν βρισκόταν κάποιος παίκτης. Οι παίκτες των δύο ομάδων περίμεναν την διαταγή του ρέφερι ώστε να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς τους έστειλε στα αποδυτήρια. Τελικά το παιχνίδι μετά από αρκετή ώρα καθυστέρησης συνεχίστηκε και στο 97' η Ουτρέχτη βρήκε για τέταρτη φορά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 4-3.

Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων, ο διαιτητής σταμάτησε ξανά το ματς, καθώς ακόμη ένα αντικείμενο εκτοξεύτηκε στον αγωνιστικό χώρο. Επειτα από συστάσεις, η αναμέτρηση έφτασε στο τέλος της και ο Άγιαξ γνώρισε ακόμη μία ήττα στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Φαν' τ Σχιπ: «Είχα συζητήσει την επιστροφή μου στον Άγιαξ με τη σύζυγό μου, γι' αυτήν πήρα την απόφαση»
EUROPA LEAGUE

18:21 - 30.10.2023

Φαν' τ Σχιπ: «Είχα συζητήσει την επιστροφή μου στον Άγιαξ με τη σύζυγό μου, γι' αυτήν πήρα την απόφαση»

Ο Τζον Φαν' τ Σχιπ μίλησε στην επίσημη σελίδα του Άγιαξ και σχολίασε πως ο λόγος που επέστρεψε στον «Αίαντα» ήταν η σύζυγός του, αφού ήταν δική της επιθυμία πριν φύγει από τη ζωή.

Η διοργανώτρια αρχή μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο εν λόγω παιχνίδι τιμώρησε τον Άγιαξ με 25.000 ευρώ πρόστιμο αλλά και με κλείσιμο της κερκίδας, που βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί του Αίαντα, για μία αγωνιστική.