Αντίπαλοι ΑΕΚ: Προβληματισμός στην Μπράιτον με τους τραυματισμούς

Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι

i

©PrtScr

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Προβληματισμός στην Μπράιτον με τους τραυματισμούς

Δημήτρης Χούπης 16:36 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 14.08.2024

Η Μπράιτον μπορεί να πήρε το «διπλό» στο Άμστερνταμ, ωστόσο όπως δήλωσε ο τεχνικός των «γλάρων», Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι υπάρχει προβληματισμός για τους τραυματισμούς.

Η Μπράιτον έφυγε με το «διπλό» από το Άμστερνταμ, επικρατώντας του Άγιαξ με 2-0 για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League. Με αυτή τη νίκη η αγγλική ομάδα ανέβηκε στη δεύτερη θέση του δεύτερου ομίλου, αφήνοντας πίσω της την ΑΕΚ, η οποία γνώρισε την ήττα από τη Μαρσέιγ με 0-2 στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Μετά τη νίκη επί του Αίαντα, ο τεχνικός της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα του αγγλικού νότου, λέγοντας πως υπάρχει αρκετός προβληματισμός. Προς στιγμήν εκτός είναι ο Λιούις Ντανκ και ο Εστουπινιάν, ενώ στο χθεσινό παιχνίδι αντικαταστάθηκε και ο Τζέιμς Μίλνερ

Εκτός επίσης βρίσκονται ο Ντάνι Γουέλμπεκ, ο Σόλι Μαρς και ο Ταρίκ Λάμπτεϊ. «Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, ειδικά στη θέση των full-back. Γι' αυτό πρέπει να βρούμε μια λύση. Παίζουμε την Κυριακή (12/11) ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και θέλουμε τη νίκη. 

Δεν ξέρω την κατάσταση του Ντανκ αυτή τη στιγμή. Νομίζω δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά παίζει πολλά παιχνίδια στη σειρά. Πρέπει να μάθουμε περισσότερα για τον τραυματισμό του», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού. 

Η αγγλική ομάδα σε είκοσι μέρες περίπου αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην «OPAP Arena» για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League. Με νίκη οι «γλάροι» θα εξασφαλίσουν την παρουσία τους στη διοργάνωση είτε αυτή θα είναι στα playoffs είτε στους «16».