Κράξιμο από πρώην προπονητή στη Μαρσέιγ για τη συμφωνία με τον Γκατούσο: «Δεν έχει πετύχει τίποτα μέχρι σστιγμής»

Κράξιμο από πρώην προπονητή στη Μαρσέιγ για τη συμφωνία με τον Γκατούσο: «Δεν έχει πετύχει τίποτα μέχρι σστιγμής»

Δημήτρης Χούπης 12:58 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 14.08.2024

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, Ρεμόν Ντομενέκ, τα... έχωσε στη Μαρσέιγ η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον Τζενάρο Γκατούσο, για τον οποίο δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Ο κακός χαμός στη Μαρσέιγ συνεχίζεται τα τελευταία 24ωρα. Η ομάδα της Μασσαλίας δεν έχει ακόμα προπονητή, μετά την παραίτηση του Μαρθελίνο για εξωαγωνιστικούς λόγους. Στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν οι Μασσαλοί κατέβηκαν με υπηρεσιακό τεχνικό, με τους Παριζιάνους να κερδίζουν άνετα με 4-0. 

Τελικά όπως φαίνεται η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League βρήκε προπονητή, με τον Τζενάρο Γκατούσο να είναι ο εκλεκτός. Ωστόσο για την επιλογή ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας, Ρεμόν Ντομενέκ, δεν είχε και την καλύτερη άποψη. 

Ο 71χρονος με ανάρτησή του στο twitter σχολίασε ότι ο Ιταλός προπονητής μέχρι στιγμής δεν έχει πετύχει τίποτα στην καριέρα του, ενώ στο τέλος ευχήθηκε καλή τύχη στον πρώην τεχνικό της Νάπολι και της Μίλαν

«Ο Γκατούσο στη Μαρσέιγ; Η ομάδα θα πρέπει να εκτιμήσει  το γεγονός πως θα συνεχίσει με έναν προπονητή που δεν έχει  καταφέρει κάτι ιδιαίτερο  μέχρι στιγμής. Αλλά αν όντως έρθει του ευχόμαστε καλή τύχη», ήτα τα λόγια του Γάλλου. 

Ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα για τις απειλές των οπαδών στον πρόεδρο της Μαρσέιγ

Εκτός από τον Μαρθελίνο οι οπαδοί της Μαρσέιγ είχαν ζητήσει την παραίτηση και του προέδρου της ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια. Ο οποίος μάλιστα είχε δεχτεί απειλές θανάτου από τους χούλιγκαν των Μασσαλών. Αφού στην αρχή είχε αποχωρήσει, τελικά ο ισχυρός άνδρας της Μαρσέιγ επέστρεψε. 

Η εισαγγελία της Μασσαλίας λοιπόν μέσω ανακοίνωσης, έκανε γνωστό πως θα ξεκινήσει έρευνες για την εύρεση  των δραστών που απείλησαν τον Λονγκόρια. Μάλιστα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως δεν έχει γίνει καταγγελία, αλλά η έρευνα θα ξεκινήσει κανονικά.