Νέα γκέλα για τη Μακάμπι Χάιφα μια εβδομάδα πριν τον Παναθηναϊκό
i

©prtscr

Νέα γκέλα για τη Μακάμπι Χάιφα μια εβδομάδα πριν τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 22:10 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 14.08.2024

Η Μακάμπι Χάιφα έχασε βαθμούς για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημά της, μια εβδομάδα πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Ισραήλ.

Η πρωταθλήτρια Ισραήλ δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν και η ισοπαλία με 1-1 με την Μακάμπι Σαχνίν την άφησε 10η με τρεις βαθμούς έπειτα από ισάριθμες αγωνιστικές με απολογισμό μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα. Οι τρεις βαθμοί προκύπτουν από το γεγονός ότι ο σύλλογος ξεκίνησε τη σεζόν στο -1.

Η ομάδα από τη Χάιφα μάλιστα έμεινε πίσω στο σκορ μετά το γκολ του Αντριάν Πάουν στο 40', αλλά η απάντησή της ήρθε σχεδόν άμεσα. Ο Φραντζντί Πιερό στο 45+4' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ισοφάρισε με κεφαλιά για το 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Παναθηναϊκός: Με Βέρμπιτς στην αποστολή για Τρίπολη, μένει Αθήνα ο Αϊτόρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:50 - 27.09.2023

Παναθηναϊκός: Με Βέρμπιτς στην αποστολή για Τρίπολη, μένει Αθήνα ο Αϊτόρ

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για την Τρίπολη με Βέρμπιτς, Ζέκα και Γερεμέγεφ. Δεν τα κατάφερε ο Αϊτόρ, έμεινε Αθήνα μαζί με Βαγιαννίδη και Μάγκνουσον.

Η Μακάμπι Χάιφα αντιμετωπίζει την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς την ερχόμενη Πέμπτη (5/10) για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Η ισραηλινή ομάδα ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσειςμε τη βαριά ήττα με 3-0 από τη Ρεν στη Γαλλία.