Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Στηρίζει τον Ζενεσιό παρά τα άσχημα αποτελέσματα η διοίκηση της Ρεν
i

©intime

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Στηρίζει τον Ζενεσιό παρά τα άσχημα αποτελέσματα η διοίκηση της Ρεν

Δημήτρης Χούπης 12:34 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:58 - 14.08.2024

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από τη Γαλλία, ο Μπρούνο Ζενεσιό στηρίζεται από τη διοίκηση της Ρεν παρά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

Η Ρεν τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα δεν τα πάει καθόλου καλά, αφού σε δώδεκα αγώνες έχει μόλις δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ως αποτέλεσμα αυτού η γαλλική ομάδα βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Αντιθέτως στo Europa League βρίσκεται πρώτη στον όμιλο με Παναθηναϊκό, Βιγιαρεάλ και Μακάμπι Χάιφα. Τα άσχημα αποτέλεσμα στη Ligue 1 έκανε τη διοίκηση της Ρεν να έχει μπει σε σκέψεις για να απολύσει τον προπονητή της ομάδα, Μπρούνο Ζενεσιό. Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ouest-France, ο Γάλλος τεχνικός αναμένεται να συνεχίσει τον πάγκο του συλλόγου. 

Το απόγευμα της Κυριακής (12/11) η Ρεν γνώρισε νέα ήττα από τη Λυών με 0-1 εντός έδρας και ο τεχνικός της ομάδας παραδέχτηκε ότι η καρέκλα του «τρίζει». «Όταν έχεις δύο νίκες σε δύο αγώνες, ξέρεις ότι είσαι σε κίνδυνο. Αυτή είναι η δουλειά του προπονητή», ανέφερε συγκεκριμένα μιλώντας στο Prime Video Sport

«Στουτγάρδη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης τσεκάρουν τον Ιωαννίδη»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:26 - 14.11.2023

«Στουτγάρδη και Άιντραχτ Φρανκφούρτης τσεκάρουν τον Ιωαννίδη»

Το γερμανικό περιοδικό Kicker υποστηρίζει ότι οι δύο ομάδες ασχολούνται με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, με την Στουτγάρδη να έχει δείξει πιο ζωηρό ενδιαφέρον λόγω της επικείμενης πώλησης του Γκιρασί.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του γαλλικού Μέσου, η διοίκηση της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Europa League, έκανε αρκετές συναντήσεις και μίλησαν για το μέλλον τόσο του Ζενεσιό όσο και του αθλητικού διευθυντή της Ρεν, Φλοριάν Μορίς. Ωστόσο και για τους δύο αποφάσισαν πως η καλύτερη επιλογή είναι να παραμείνουν στον σύλλογο κανονικά.