Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Τέλος ο Πατσέτα από τη Βιγιαρεάλ μετά από δώδεκα αγώνες

Πατσέτα

i

Intime

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Τέλος ο Πατσέτα από τη Βιγιαρεάλ μετά από δώδεκα αγώνες

Δημήτρης Χούπης 17:18 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 14.08.2024

Για ακόμα μια φορά μέσα στη χρονιά η Βιγιαρεάλ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, αφού ο Πατσετά απολύθηκε μετά από μόλις δώδεκα αγώνες.

Για ακόμα μια φορά μέσα στη χρονιά η Βιγιαρεάλ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, αφού ο Πατσέτα μετά από μόλις δώδεκα αγώνες απολύθηκε. Ο Ισπανός προπονητής ανακοινώθηκε από τα «κίτρινα υποβρύχια» τον Σεπτέμβρη, αντικαθιστώντας τον Κίκε Σετιέν

Έκτοτε ο Πατσέτα έκατσε στον πάγκο της ισπανικής ομάδας για δώδεκα αγώνες, μετρώντας πέντε νίκες, τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Μάλιστα χθες (9/11) η Βιγιαρεάλ επικράτησε της Μακάμπι Χάιφα με 2-1 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση, όντας τρεις βαθμούς πίσω από τη Ρεν που είναι στην κορυφή. 

«Η Βιγιαρεάλ ανακοινώνει ότι ο Ζοσέ Ρόχο Μαρτίν "Πατσέτα" αφήνει τους "κίτρινους". Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει αυτόν και το τεχνικό του επιτελείο για τη δουλειά τους, την αφοσίωσή τους και τον επαγγελματισμό τους για όσο καιρό βρισκόταν στην ομάδα. Τους ευχόμαστε ό, τι καλύτερο για το μέλλον τους», έγραφε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας. 

Στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης η αντίπαλος του Παναθηναϊκού, θα βρίσκεται στον πάγκο με τον Μιγκέλ Άνχελ Τένα. Ένας εκ των υποψηφίων για την αντικατάσταση του Πατσέτα είναι ο Μαρθελίνο. Στις τάξεις της ισπανικής ομάδας, αρέσει το πλάνο του πρώην τεχνικού της Μαρσέιγ, ο οποίος δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο από τους Μασσαλούς.