Κοντά στον Άγιαξ το βασικό αριστερό μπακ της Αντβέρπ

Γκαστόν Άβιλα

i

©Getty Images

Κοντά στον Άγιαξ το βασικό αριστερό μπακ της Αντβέρπ

Δημήτρης Χούπης 17:34 - 19.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 14.08.2024

Ο Γκαστόν Άβιλα ήρθε σε συμφωνία με τον Άγιαξ και περιμένει το «πράσινο φως» της Αντβέρπ, που μπορεί να την αντιμετωπίσει η ΑΕΚ για τα play off του Champions League.

Η Αντβέρπ ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι της για τα play off του Champions League, που θα αντιμετωπίσει είτε την ΑΕΚ είτε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Σε περίπτωση λοιπόν που η Ένωση παίξει με τη βελγική ομάδα, ενδέχεται να την αντιμετωπίσει χωρίς το βασικό της αριστερό μπακ. 

Πιο αναλυτικά, ο Γκαστόν Άβιλα σύμφωνα με την Telegraaf, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Άγιαξ και περιμένει το «πράσινο φως» από την Αντβέρπ, προκειμένου να αποχωρήσει. Όπως υποστηρίζει το ολλανδικό Μέσο, ο 21χρονος μπακ είναι σε stand-by, αφού είναι η δεύτερη λύση του Άγιαξ για την άμυνά του. 

Την ίδια ώρα ο πρώτος στόχος της ομάδας από την Αμβέρσα είναι ο Χιρόκι Ίτο, αλλά είναι αρκετά δύσκολη περίπτωση. Σε περίπτωση που η Αντβέρπ δώσει το «οκ», τότε θα χάσει έναν βασικό παίκτη της ενόψει των play off του Champions League. Ωστόσο αν φύγει ο παίκτης, τότε θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 13 εκατομμύρια ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη φανέλα της βελγικής ομάδας 29 φορές. 

Θέλει να κλειδώσει την πρόκριση η ΑΕΚ στην «OPAP Arena»

Πληροφορίες στην ΕΛ. ΑΣ πως έρχονται και σήμερα Κροάτες χούλιγκανς - Έγγραφο ντοκουμέντο για έλεγχο στη Θήβα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

16:35 - 19.08.2023

Πληροφορίες στην ΕΛ. ΑΣ πως έρχονται και σήμερα Κροάτες χούλιγκανς - Έγγραφο ντοκουμέντο για έλεγχο στη Θήβα

Υπό τον φόβο πως θα έρθουν και σήμερα (19/8) Κροάτες οπαδοί, η αστυνομία έχει ζητήσει από την ασφάλεια Στερεάς Ελλάδας να κάνει ελέγχους στα διόδια της Θήβας.

Η ΑΕΚ μετά τον θρίαμβο στην Κροατία, όπου κέρδισε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-1, σήμερα (19/8) θέλουν να κλειδώσουν την πρόκριση για τα play off του Champions League. Την ίδια ώρα αν περάσει σήμερα η Ένωση τότε θα έχει εξασφαλίσει μια θέση στους ομίλους του Europa League

Στον πρώτο αγώνα η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έμεινε πίσω στο σκορ χάρη στο γκολ του Πέτκοβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ωστόσο τα γκολ των Τσούμπερ και Γαλανόπουλου έδωσαν τη νίκη στην ΑΕΚ.