Οπαδοί της Μαρσέιγ «ντόπαραν» τους παίκτες στο αεροδρόμιο ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ

Οπαδοί της Μαρσέιγ «ντόπαραν» τους παίκτες στο αεροδρόμιο ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ

Δημήτρης Χούπης 14:21 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 14.08.2024

Την ώρα που στη Μαρσέιγ επικρατεί ο κακός χαμός, οι οπαδοί πήγαν στο αεροδρόμιο προκειμένου να «ντοπάρουν» τους παίκτες ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ.

Στη Μαρσέιγ τις τελευταία ημέρες επικρατεί ο κακός χαμός, με τους οπαδούς να ζητούν εξηγήσεις για τις αποχωρήσεις παικτών όπως ο Παγιέ, ο Γκεντουζί και ο Μανταντά. Ενώ σε κάποιο σημείο τα πράγματα...αγρίεψαν αφού οι ultras απείλησαν τον πρόεδρο της ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια. 

Την ίδια ώρα που οι Μασσαλοί έχουν προσωρινό προπονητή, αφού ο Μαρθελίνο παραιτήθηκε, η Μαρσέιγ έχει αγώνα με τον Άγιαξ στην Ολλανδία για την πρώτη αγωνιστική του Europa League

Η αποστολή της ομάδας αναμένεται να αποχωρήσει σήμερα (20/9) από τη Γαλλία για το Άμστερνταμ και μια μερίδα οπαδών φρόντισε να ντοπάρει τους παίκτες. Συγκεκριμένα φίλοι της Μαρσέιγ πήγαν στο αεροδρόμιο για να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές των Μασσαλών.

Στον πάγκο της Μαρσέιγ θα κάτσει ο Ζακ Αμπορντοναντό, ο οποίος θα είναι προσωρινός προπονητής της ομάδας, μετά την παραίτηση του Μαρθελίνο. Ο Ισπανός τεχνικός απουσίασε από τη συνάντηση των οπαδών και της διοίκησης και λίγο αργότερα δήλωσε στην ομάδα πως δεν θα συνεχίσει στη Μαρσέιγ. 

Την ίδια ώρα προσωρινά άφησαν τα καθήκοντά τους και ο πρόεδρος της ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια, αλλά και μέλη της διοίκησης. Μετά από απειλές των οπαδών της ομάδας ο Λονγκόρια αποφάσισε να αφήσει για λίγο την προεδρία, ενώ η αποχώρηση του Μαρθελίνο είναι ένας ακόμα λόγος.