Ανατροπή στη Μαρσέιγ: Παραμένει στην προεδρία της ομάδας ο Λονγκόρια

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ Πάμπλο Λονγκόρια.

i

©printscreen

Ανατροπή στη Μαρσέιγ: Παραμένει στην προεδρία της ομάδας ο Λονγκόρια

Δημήτρης Χούπης 19:59 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 14.08.2024

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, αποφάσισε τελικά να παραμείνει στην προεδρία της Μαρσέιγ, μετά την αρχικά του παραίτηση λόγω απειλών από τους οπαδούς της ομάδας.

Ο κακός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη Μαρσέιγ. Μετά την αρχική παραίτηση του προέδρου της ομάδας από τα καθήκοντά του, ο Πάμπλο Λονγκόρια αποφάσισε τελικά να παραμένει στη θέση του. 

Όπως αναφέρει λοιπόν δημοσίευμα του RMC ο ισχυρός άνδρας των Μασσαλών πήρε την απόφαση να παραμείνει στη θέση του προέδρου. Κάτι που θα το κάνει γνωστό σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (22/9). 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας είχε παραιτηθεί προσωρινά μαζί με ακόμα τρία μέλη της διοίκησης του συλλόγου. Ο λόγος της απόφασης αυτής είναι οι απειλές θανάτου που δέχτηκε από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας, ενώ και η αποχώρηση του Μαρθελίνο είναι ένας ακόμα λόγος

Η σύγκρουση των οπαδών με τη διοίκηση είχε ξεκινήσει από τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν είχε αρέσει καθόλου στους φιλάθλους. Τη Δευτέρα (18/9) είχε γίνει συνάντηση μεταξύ των οπαδών και της διοίκησης, όπου αρχικά ζητήθηκαν εξηγήσεις για τις αποχωρήσεις παικτών όπως ο Παγιέ, ο Μανταντά και ο Γκεντουζί, ενώ στη συνέχεια απαιτήθηκε η παραίτηση του προέδρου. 

Η παράνοια στις κερκίδες από τους οπαδούς της ΑΕΚ και το «It's Over» των Άγγλων (vid)
EUROPA LEAGUE

14:58 - 22.09.2023

Η παράνοια στις κερκίδες από τους οπαδούς της ΑΕΚ και το «It's Over» των Άγγλων (vid)

Τη στιγμή που ο Έκι Πόνσε κάνει το 3-2 για την ΑΕΚ, στην κερκίδα των οπαδών της ΑΕΚ επικρατεί πανζουρλισμός και σε εκείνη της Μπράιτον απογοήτευση, η οποία αποτυπώνεται στο πρόσωπο ενός φίλου των «γλάρων».

Στη συνάντηση αυτή δεν βρέθηκε ο προπονητής της ομάδας, Μαρθελίνο, ο οποίος ενημέρωσε τη διοίκηση πως δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Μαρσέιγ. Μία μέρα πριν από το παιχνίδι με τον Άγιαξ μάλιστα η παραίτηση του Ισπανού έγινε και επίσημη, με τον Μαρθελίνο να αναφέρει πως εξωαθλητικοί λόγοι οδήγησαν στην απόφαση αυτή.